Daca este intr-adevar, poezia ta, esti un poet adevarat. Felicitari!(Totusi, ceva ma face sa cred ca e un "imprumut". Fara suparare, n-ai putea sa ne mai scrii una? Chiar m-as bucura mult sa fie printre noi un astfel de talent, absolut autentic. Iar pentru un incepator lipsa oricarei imperfectiuni denota multa staruinta.Asteptam.)
Îmi place, e amuzantă, simpatică, jucăuşă dar suficient de profundă încât să nu cadă în derizoriu. Unele metafore sunt inedite, deosebite, altele suferă de banalitate dar e un început foarte bun, dacă eşti într-adevăr la început... Punctele de suspensie nu sunt necesare chiar după fiecare vers, ar merge şi câte o virgulă ori pur şi simplu versul fără semn de punctuaţie."Te iubesc" repetat la infinit poate deveni deranjant, eu aş fi folosit sinonime ori verbe cu înţeles asemănător-te ador, te doresc, te cer, te vreau, te simt, etc ori l-aş fi eliminat din unele versuri... dar până la urmă e poezia ta şi alegerea ta.Trebuie să rezolvi însă problema cacofoniei "fac cu căldură", strică tot eşafodajul! Succes în continuare!
E corect gramatical.
Versurile imi aduc aminte de " Perdono" a lui Tizziano parca. La fel aproape fiecare vers inceapea cu Perdono...
Uite un sfarsit Te iubesc si nu minte
Te doresc cat mai mult
Te iubesc zi de zi
Si azi mai mult ca ieri
Esti oxigenul meu
Esti floarea frumuseti
cand buclele incalcite iti cad pe albul san...si lacrima amara se scurge pe obrazul tau fierbinte voi sti sa-ti fiu alaturi sa-ti spun cat te iubesc
imi dai fundita?
E faina poezia dar ai un defect mare la ea...toate versurile incep cu Te iubesc, trebuie ca sa mai reduci adica ca sa faci o poezie dintr-o poveste nu sa faci aceleasi ideei doar cu alte versuri
ex:
Bai! vreau ceva de facut
Dar nu sa stau si sa ascult
M-am saturat sa tot astept
Parintii au facut un baiat destept
Daca nu imi gasesc nimica de facut
O sa incep ca sa ma f*t
scuza limbaju obscen dar asta am avut in cap in acel moment
Sunt cam niste cuvinte ce nu se potrivesc poeziei... Uite mai atent si iti vei da seama.