Intrebarea ta este fara sens, deaorece nimeni nu stie ce se va da la examenele de simulare sau cel de BAC, fiindca subiectele nu s-au facut inca si sunt secrete, pana in ziua examenului.
In principiu, trebuei sa inveti TOATE operele literare, care sunt in manualul de limba romana de clasa a XI-a si a XII-a.
Dar toate la timpul lor! Acum este vara si recomand sa te bucuri de vacanta, iar cand incepe scoala, sa inveti lectie de lectie, fiindca nu se stie niciodata ce se pica la simulare sau la examenul propriu-zis de BAC, ca inainte de examene, sa-ti fie usor sa le recapitulezi.
Ma refer la programa.Ce opere se studiaza in clasa a 11 a
Toate operele care vor apare in manualul scolar de anul acesta, la profilul pe care il vei alege tu.
Dacă se mai da simulare in condițiile actuale.
Anul acesta care s-a terminat clasa 11 nu a dat nimic.
Ești clasa a11a, mai ai 2 ani pana la bac, serios? Eu am învățat in ultinele 2 săptămâni la romana, adică am tocit toate comentariile literare, ma rog, am ales doar câteva care aveau probabilitate sa pice... Și am luat 8.4 la științe ale naturii, poate dacă eram atent și la punctuație luam 9. Deci relaxează te, gaseste ți hobby-uri, ca ai sa ajungi sa termini liceul și îți va părea rău că te-ai stresat atât de mult și nu ai făcut ceva mai productiv cum ar fi un hobby. Pe bune acum, ce poți face acum:
Uita-te la un film, joacă-te pe pc, ieși cu prietenii, dezvolta relații cu alte persoane, fii sociabi, etc etc
Eu la romana am invatat in ultimele 2 zile )) (sambata respectiv duminica si luni bacul ) si am luat o nota bunicica 6, 40.
K1ndeR10 întreabă:
anonim_4396 întreabă: