| dienuk a întrebat:

Imi poate spune si mie cineva despre liceul Cantemir Voda? as vrea akl. dar mi`e km frica. ce se face la mate-info? ce se face la stiinte sociale? Multumesc :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce te feresti de mate-info? Eu am terminat liceu pe profil tehnic si am intrat la facultate de informatica si imi pare nespus de rau ca nu am fost pe profil mate-info crying Abia acum realizez

3 răspunsuri:
| iubi_duby75 a răspuns:

Du-te fata mea la filo o sa-ti priascawinking.
la stiinte o sa bage la geografie si istorie in tine. si o sa ai mult de invatat. dar la filo ii mult mai usorwinking si ai un prog mai relaxat happy.

de mate-info nici numai vbwinking. verisoara mea are 20 de ani si ii plina de fire carunte in cap pentru ca a urmat liceu de mate si toata viata tot de mate o datwinking. succes ce faci cu viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dianabig grin si eu tot acolo vreau, dar de la vrut la obtinut.cale lunga'eu am auzit numai lucruri bune de Cantemir

| louis2050 a răspuns:

Draga DIENUK, Sunt absolvent al liceului, acum Colegiul, CANTEMIR VODA.Este un loc cu un trecut cultural exceptional.Aici au invatat o anumita perioada psicuri ale Culturii Romane cum ar fi:George CALINESCU(criticul literar genial), Constantin NOICA(marele filosof roman, prieten cu Mircea ELIADE, Emil CIORAN, Eugen IONESCU, Petre TUTEA, etc.)precum si profesori nu mai putin celebri cum ar fi marele poet ION BARBU(DAN BARBILIAN). Pe scurt, este un lacas de mare CULTURA. Apoi are si PATINA TIMPULUI.Aici m-am batut cu Mircea Cartarascu pentru. prietenia MIHAELEI, fata pe care o iubeam. Mircea a-ncasat-o zdravan atunci de la mine, eram in clasa a IX-a. Iubirea ei imi dadea o putere herculeeana...Am amintitri foarte frumose de la CANTEMIR.SUCCES! Si sa duci traditia mai departe. Daca mai doresti detalii te astept cu intrebari...