| XxAlexandruxX a întrebat:

Imi pot schimba profilul la acelasi liceu dupa primul semestru?

8 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Da,poti happy

| heise a răspuns:

Eu stiam ca din al doilea semestru te poti transfera. Dar da, "dupa primul" merge.

| vyvyana a răspuns:

Da poti...Dar din cate stiu eu trebuie sa dai niste diferente de profil...happy succes

| Scarlettt a răspuns:

Da stai la profilul care esti un semestru dupa bagi transferul. Cred ca va trebui sa dai niste teste! Oricum pentru detalli intreaba la secretariat

| Koalass a răspuns:

Depinde la ce profil esti acum. daca esti la un profil mai slab fata de la cel la care vrei tuh sa te muti iti trebuie medie destul de mare pentru a te muta iar daca e invers te muti mult mai usor

| PisicutaMea a răspuns:

Da te poti muta la alt profil sau la alt liceu.eu am intrat la filologie si m-am mutat la stiinte sociale, pentru ca aveam un diriginte foarte naspa.m-am mutat din primul semestru.succes

| AcelasiEu3 a răspuns:

Da! daca te transferi la alt profil dai diferentele!

| xXenaa a răspuns:

Salut! Da, se poate. Nu stiu ce sa spun cu privire la actele pe care trebuie sa le depui, poti sa intrebi la secretariat, dar ca sa te transferi, trebuie sa dai diferentele, care sunt ca niste examene la materiile care tin de profilul ales. De exemplu la profil real, sectia stiinte ale naturii intensiv engleza, trebuie sa dai diferente la mate, bio, chimie, fizica si engleza.
Daca vrei sa te transferi la filologie dai diferente la romana. Diferentele sunt usor de luat. Nu-ti fa probleme.