Cred ca se refera la faptul ca chiar si dupa moarte omul este tot calator, adica isi cauta locul dar niciodata nu-l v-a gasi
Sper ca ti-am fost de ajutor
Bafta!
Daca te gandesti la viata omului ca la o calatorie in timp, parcursa de la nastere pana la moarte, atunci se poate spune ca omul este un calator, desi etern este prea mult spus, viata unui om nu tine o eternitate. Cred ca prin etern autorul a vrut sa sublinieze ca nu stam niciodata nemiscati in timp. Numai bine!
Viata insasi este comparata cu o calatorie.Are si suisuri si coborasuri, are si zig-zaguri, si ocolisuri.
Poate se refera la trecerea inevitabila a timpului in decursul caruia omul imbatraneste, acest proces fiind numit calatorie
Omul e un calculator inseamna ca sta prea mult la calculator adica e putin obsedat si etern ca nu va renunta la aceasata obsesie deci tot citatul omul este dependent de calculator si asa va ramane fundita?
Calatorii merg mereu, cunosc locuri noi, persoane noi. Asa si noi oamenii. Tot mereu cunoastem persoane noi, locuri noi si altele.
Crek dc tot calatoreste sau cum oameni se inmultesc prin s*x cred ca dc sunt tot calare unul peste celalalt...nu stiu imi pare rau
Omul toata viata sa cauta raspunsuri la intebari (si gaseste numai alte si alte intrebari
anonim_4396 întreabă: