anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti imprumuta, dona componente de un server, sau sa strangeti intr-un cont banuti, cu clauza ca ii voi investi pe toti in acest server?
----
Temperamentul meu il pot descrie ca pe o sinteza a urm. caractere : Nimeni Altu', Immortal Techinque, http://www.imdb.com/name/nm0005068/, Tudor Barbu si Mircea Badea, cu un caracter meditativ si, patrunzator, schematic si analogic precum autorii cartilor care mi-au modelat gandirea. Am idei, una mai repugnanta (revolutionara) ca alta, care... vor schimba ceva, insa... nu am cum sa le aplic.
Sunt deja mult prea multi care nu-si doresc aceasta investitie, iar cei care au nevoie..., nu si-o permit.
Mi-ar trebui cam 5-10.000 lei sa achizitionez acele blestemate de componente.
Un server superb ajunge pe la 500.000 E. Sunt vreo 270 mii utilizatori. Daca acei 10% de care am mentionat ar dona cate 1 leu..., voi recupera cei 20 ani furati.
Indiferent de solutionarea acestei propuneri, mai am nevoie si de 18 voluntari care se pricep FOARTE bine la tradus din romana in engleza, care stiu ce-i aia romana, si sunt dispusi sa... inceapa treaba de indata ce ridic acel server, pentru acest lucru fiind necesar sa scrieti doar o adresa de e-mail.
Nu ma intrebati ca nu o sa spun niciodata ce am de gand sa fac.
Sunt pesimist (constient) ca intotdeuna si inteleg ca nu se va lega mare lucru, dar nici nu am de gand sa vb. despre asta in ideea ca daca as face-o, v-as putea convinge de ceva. Aveti incredere-n mine, daca nu... faceti ce-ati facut si pana acum.
Indiferent daca credeti ca ma puteti SUS. tine sau nu, daca nu va puteti ab. tine, macar faceti-o rapid, EVITAND provocarile infantile in ACEA prop. scurta, ca... ce-i mult aduce a polemica si sunt satul de cate dispute am parte chiar in acest moment.
Va rog frumos : sa aveti peste 25 ani, sa concatenati totul intr-o prop. si sa va comportati pe masura varstei.

5 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Daca te intreb de ce-ti socotesti repugnante ideile revolutionare, ma crezi ca asta nu inseamna ca avem idei divergente, deocamdata?
Si as mai avea 2 vorbe: de ce ne ceri sa concatenam totul intr-o prop. cand tu insuti ai o intrebare-discurs cam "neconcatenata" si de ce ne suspectezi ca nu ne-am comporta pe masura varstei, rugandu-ne s-o facem?
(Amice, cand imi raspunzi, gandeste-te ca tu m-ai rugat sa-ti imprumut chestii sau chiar sa fac donatii intr-un cont iar eu chiar ti-am citit rugamintea).

| Leocerba a răspuns:

OutStanding, imi pare rau ca te-ai suparat asa de repede, vroiam sa ne mai contrazicem un pic sad
Bine,nu te mai deranjez,dar sunt prima si singura persoana,la intrebarea ta, cu adevarat curioasa, sa stii...imi pare rau,suparaciosule!
Hombre, ne luam jucariile si plecam, sau?

| Hombre a răspuns:

Asa facem.

| Hombre a răspuns:

Deja sunt la 100 Km distanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este de apreciat interesul acordat, darrrr... pentru ceea ce este eronat, voi suporta consecintele.
(Va cer ca din acest moment sa nu mai cititi nicio cretinitate scrisa de mine. Multumesc, daca sunteti OM si m-ati inteles, avand puterea sa ignorati o persoana stupida.)