In zilele in care nu ai antrenament, etc., inveti seara si faci cate teme poti pana la ora 9-10 si dupa te culci. Dimineata vei fii fresh si iti vei putea termina temele.
Iar cand ai antrenamente -> inveti si scrii seara. Dar nu te baza pe scris, mai intai INVATA ca e cel mai important, iar apoi daca mai ai timp de lectii, daca nu ai le iei in clasa. Important e cu ce ramai in cap, nu temele. Asa si in privinta mancarii zic sa mananci dimineata niste oua, omleta, La pranz un piure cu un pic de carne iar seara o salata de varza. Sper sa te ajute:*! Te pupa Deliiicii :*
In primul rand, incearca in weekend sa faci cat mai multe din temele pe care le ai pentru toata saptamana. Daca ai de invatat lectii (geografie/biologie/romana) te va ajuta mai mult daca in ziua in care ti-a predat profesorul citesti lectia macar o data sau de doua ori. Conteaza foarte mult si sa fii atent la ore.
Nu incerca sa inveti sau sa faci teme cand esti obosit. Incearca sa-ti propui un anumit timp pentru fiecare tema pe care o ai. De exemplu eu imi calculam maxim o ora pentru fiecare temallectie de a2a zi.
Nu putem sa-ti facem noi un program, trebuie sa reusesti tu sa-ti imparti timpul in functie de program. Nu manca in timp ce faci teme, nu te uita la tv, nu asculta muzica(sau poate merge la unele materii, cum ar fi matematica), iti vor distrage atentia si va dura mai mult sa-ti termini temele. Nu te culca foarte tarziu, astfel vei putea sa mai faci unele teme si dimineata.
Cand aveam eu programul ca al tau (bine, fara antrenament), scriam seara, iar dimineata invatam daca aveam biologie/geografie sau alte lectii.
Incearca sa-ti faci temele si sa inveti regulat, nu lasa totul inainte de lucrare sau inainte de teze.
Daca tu iti doresti sa inveti, vei reusi sigur.