Se intra prin asa -zisul " concurs de dosare "media de admitere este echivalenta cu media generala de la bac). Vezi in Metodologia admiterii : http://admitere.univnt.ro/......e-licenta/
Raspunsul cel mai bun il afli pe site-ul oficial al facultatii respective, la Admiterea 2016.
M-am uitat la ei pe site si am vazut ceva ce nu am inteles.
Ceva de genul "admiterea se face printr-un concurs de testare a cunostintelor, avand la baza media generala obtinuta la examenul de Bacalaureat".
M-am gandit ca se da examenul iar media de la bac si nota de la examen vor face o medie 50-50%.
Voi ce intelegeti din cele spuse de ei?
Am citit si eu ce se spune la Art.2, punct (4) din Metodologie, aceiasi pentru toate facultatile din cadrul acestei universitati private.La Art.14 din aceiasi metodologie se sune ca :" Media generala de admitere la studii universitare de licenta este echivalenta cu media generala obtinuta la examenul de bacalaureat". Pentru siguranta, trimite-le un e-mail pe adresa de contact si intreaba in ce consta concursul de admitere (dat fiind faptul ca cele doua articole se 'bat" cap in cap!)
anonim_4396 întreabă: