| VirusMik a întrebat:

Imi spuneti sh mie cum sa scap de scoala o zi?batting eyelashes

18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Azi nu te duci, mâine la fel şi tot aşa! Oare unde se poate ajunge?
Nu trebuie să fugi de responsabilităţi, confruntă-le.
Pa, pa.

| jvEcu a răspuns:

Nu te duci, si ai scapat happy!

| PopStarInMyMind a răspuns:

Pai...Sa ma gandesc...
1.Sa te prefaci ca esti bolnava-nu prea merge dar ai putea sa incerci
2. Fa in asa fel incat sa racesti(stai in curent, bea apa foarte rece si imbraca-te cat mai subtire)

| cristinnel a răspuns:

Fa pe bolnavul, sau ca te doare foarte tare capul si "nu te poti" ridica, sauuu daca esti la fel de norocos cum sunt eu si ai matusa medicawhistling. cere-i o scutirebatting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| Sofia07 a răspuns:

Pur si simplu nu te duci. Apoi aduci scutire pentru absente big grin

| Ioana1999 a răspuns:

Fate ca te doare burta (cand eram mica mergea), sau ca te doare capul.sau prefate ca esti super bolnava

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebuie s te duci dar daca vr o metoda sigura uite : te duci in "dureri" mari la medic si ii zici ca ai cazut p scari ( ca te-a impins unu care alerga dar ai grija s nu fie camere ) si ca era sa te lovesti ca cap asa ca ai pus mana repede si ai cazut pe ea (ii arati antebratul si ii zici ca cu partea aia ai cazut pe marginea treptei) apoi pana mea te smiorcai p acl daca te atinge... improvizatia e totulwinking ai grija cand ajungi la spital sa nu te dai de gol... o sa iti puna ghips max o saptamana daca esti convingatoare ( ai grija sa te lovesti la mana cu care scrii ) si te duci la scl da nu scrii

( scapi de teme si de toate )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te faci ca te doare rau capu alergi si tise inrosete si zici ca ai febra asa scapi te totrolling on the floor

| FuegoJr a răspuns:

Zi si tu ca te doare burta capul, sau nu te mai scula de dimineata prefate ca te-ai culcat pe 03:00-04:00 Dimineata si asta e, dar nu e fb. sa chiulesti ca iti pune absente, si la nu stiutu cate absente te exmatriculeaza sau iti scade nota la purtare. Baftahappy

| ScandaL a răspuns:

Papa praf de creta laughing Si ti se face rau happy Eu asa fac laughing

| Panda15 a răspuns:

Mai bine te duci ...de asta e scoala!

| T2S a răspuns:

Foarte simplu: nu te duci

| YoAlLeKcS a răspuns:

Pleaca de acasa si du-te altundeva unde sa te distrezi, daca nu ai chef de orewinking

| L33thaLL a răspuns:

Ooo...Yo cand eram mic iti zic eu ce faceam si creca chiar si funda osami dai =). Iti pui noaptea pe cap apa rece-gheata sau batista rece si tii in mana o sticla fierbinte si dimineata vezi atunci rolling on the floor

| sabininio a răspuns:

Pai...invoieste de la diriginta sub pretextul ca iti ie rau merge tot deauna laughing

| Gigelcucapdepruna a răspuns:

Dai cu fundul de pereti aproximativ 3 ori. tii o banana in mana si strigi in gura mare ''Vreau banana sa ma tunda'' la fiecare dat cu fundul. este un ritual cu adevarat folositor si merge

| Alexandru_Sava_1995 a răspuns:

Sa te prfaci ca esti bolnav si i zici ca nu pot sa te duci la scoala si dupa mama se duce ia o skutire si gata