Buna Cristina! La filologie o sa fie cam asa: O sa ai multe ore de romana, iar mate o sa ai doar vreo 2-3 ore. Pe langa cele doua limbi moderne invatate in gimnaziu (engleza si franceza) o sa trebuiasca sa alegi dintre germana si spaniola. In legatura cu tezele o sa ai la romana, la alegere intre istorie/geografie, la engleza si la limba latina. Succes la filo! siii... funda? :X
Buna!
Profilul de filologie simplu fara intensiv se refera la engleza, franceza, romana, latina, geografie si istorie.
Pa, pa!
Filologia e un profil umanist, de limbi. Se axeaza in principal pe lb. romana, engleza, franceza, latina, dar si istorie sau geografie. Teze dai la romana, engleza, latina si la o materie la alegere intre geografie si istorie.
Eu sunt la filologie
este usor, fara multa mate chimie fizica si biologie.
tezele sunt la alegere:engleza sau franceza
istorie sau geografie
romana obligatoriu
si latina
A si am uitat sa mentionez, din clasa a11a numai faci matematica chimie fizica si biologie deloc
Profilul de filo este unul foarte fain. Daca iti place literatura si limbile straine si urasti matematica si fizica, atunci la filo iti e locul . Teze dai la romana, engleza, latina, istorie/geografie. Sper ca te-am ajutat! Pa :*
1. Filooooooooooo :-x.
1. Se dau teze la : Romana, latina, prima limba straina, istorie/geografie.
Succes in viitor !
Hey
La filologie se da teza la :romana, engleza[lb1]latina si istorie sau geografie la alegere
[pot sa iti spun ca la filo nu prea faci mate ]
zinalk întreabă: