| AleAlbu a întrebat:

Imi spuneti si mie cum sa invat mai bine la mate! O urasc si chiar nu stiu

Răspuns Câştigător
| Heng a răspuns:

Te pui pe scoala, adica inveti teoriile, esti atenta in clasa. Daca vezi ca nu intelegi mergi la un profesor si faci pregatire. Incearca sa nu o urasti, mate e atat de frumoasa...Asa eram eu la inceput,uram mate,nu imi placea deloc, nu o intelegeam, deci nu o stiam. Dupa un timp, am incercat sa fiu cat mai atent si am mers la pregatire.Acum merg pe mate "brici" si chiar mi-a place mult! Mi se pare foarte simpla...

6 răspunsuri:
| abcdefghijk1234567891011121314151617 a răspuns:

Madalyn are dreptate. Alta sansa nu ai sa o inveti.
Sau,poate ca nu iti place sa inveti (efectiv). Astfel, crede-ma, nu ai nici o sansa sa inveti mate.
Concluzie --> Madalyn merita funda!

| さいゆき a răspuns:

Trebuie sa inveti perfect teorie (formule, definitii) apoi sa faci in jur de 20-30 de exercitii in fiecare zi si o sa vezi asa ca, cam intr-o luna o sa te descurci mult mai bine la matematica. Cartea te va ajuta sa intelegi metoda de rezolvare a tuturor exercitiilor. Si da fi mereu atenta in clasa...

| vis a răspuns:

Facand exercetii

| AcidCuSange a răspuns:

Draga mea, vis are dreptate. Facand exercitii...si eu uram matematica, dar de cand am inceput sa fac exercitii, am progresat si a inceput sa imi placa.

| misker a răspuns:

Invata!

| 2Hbshdje a răspuns:

Lasăte, nu te ajuta pe viitor. am 22 ani și ma ajuta doar ce am ânvățat in clasele 1 4. crede-ma