| Emma2804 a întrebat:

Imi spuneti va rog ce e delful?
Si are legatura cu limba franceza?
Cel mai bun raspuns primeste fundizahappy

Răspuns Câştigător
| Anca95 a răspuns:

Delful este un fel de cabridge numai ca la franceza, adica un examen care are nivelurile A1 A2 B1 B2 C1 C2. acest examen iti verifica cunostintele de limba franceza atat cele scrise cat si oral. b2 este cel mai bun pentru ca diploma iti este recunoscuta in strainatate si cu acest nivel nu este nevoie sa mai dai bac-ul, bine cel mai bun este c2, insa am inteles ca este foarte greu. Daca vrei sa te inscrii pentru a da acest examen este o carte cu un cd care se numeste delf costa maxim 50 de lei si te va ajuta foarte mult. daca vrei sa dai A2 taxa de inscriere costa cam 100 de lei, iar daca vrei B2 costa cam 200 de lei este bine sa ai acest examen, insa daca il vei da da-ti toata silinta ca altfel sunt niste bani irositi si eu trec a10a si imi dau A2 iar in a11-a B2. mult noroc:* funda?

3 răspunsuri:
| BlackNights a răspuns:

E testul pe care il poti da, care iti atesta cunistiintele de lb franceza.ca un cambridge in engleza

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Da.
E un test de limba franceza, pe care il poti sa cand vrei.
Are mai multe categorii. A1, A2, B1, B2 (de la cele mai grele la cele mai usoare) si C nu stiu sigur.
Te ajuta daca te duci in Franta la facultate, dar nu numai de asta.

| Dildau a răspuns:

Delful este un examen asemanator cu examenul Cambridge, numai ca este pentru. limba franceza. Sunt diferite nivele A1, A2, B1, B2 etc. Dand un examen din cunostintele tale, poti lua o diploma ce te va ajuta foarte mult la CV (curiculum vitae).