| supremxxxoxo a întrebat:

Important: Ce profile usoare sunt la liceu! Ceva ca sa scapi de chimie ori fizica dupa nu stiu ce clasa, si ceva sa nu dai bac la mate! FUNDA

Răspuns Câştigător
| EmanuelB a răspuns:

Pai este filologia, artele, stiinte sociale, profil uman! Asta este cel mai bun nu te duce pe real ca e nasol rau de tot!

| supremxxxoxo explică (pentru EmanuelB):

Iti dau funda pentru ca ai zis de uman, mersi! Dar e vreun liceu unde sa te invete despre arta filmului, chiar as urma o facultate de regizor sau actor!

7 răspunsuri:
| AnnaLuuv a răspuns:

Filologie- faci 2 ore de mate pe saptamana 2 de fizica si una de chimie in clasa a9a.din a11a scapi de mate chimie biologie si fizica

| fuzzer a răspuns:

Hei,parca vorbesc cu mine insumi.Eu sunt pe-a 9 a,si exact asta am cautat si eu, sa nu fie, matematica, din pacate de fizica si de chimie nu scapi, dar faci O SINGURA ORA PE SAPTAMANA, mi se pare convenabil.Eu sunt pe stiinte sociale,la mine ii istoria importanta, engleza, si geografia cat de cat, chimie fac doar o ora pe saptamana, si de pe-a 10-a nu se mai face chimie.In plus m-am documentat si pe acest profil s-au obtinut cele mai mari note la bacalaureat.Fa alegerea cea buna.Succes!

| AndyLavy a răspuns:

Filologie.

Răspuns utilizator avertizat
| inna07 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de fizica, chimie, mate, biologie alege filologie. Si nici nu dai bacul din matewinking
Toate cele bune!

| supremxxxoxo explică (pentru inna07):

Mersi! Dar e bine pentru baieti? Mai astept daca iti dau funda!