| supremxxxoxo a întrebat:

Important,Va >rog Salut! Azi am dat un test la matematica.Am avut 2 ore dupa alta. Prima oara am dat testul. In pauza m-a intrebat colegul cum se facea un exercitiu, iar eu i-am aratat pe o ciorna rupta pe jumate cum se facea. Dupa care am aruncat-o. In a 2 oara de mate un alt coleg a gasit acea ciorna,se pare ca a cazut din gunoi cand il ridica femeia de servici. Colegul acela statea cu ciorna pe banca si profesoara o vede,vrea sa afle a cui este,eu nu am zis nimic,dupa care trece sa verifice scrisul, la mine se duce primul si imi zice ca imi da 2 ca e foaia mea si nu am recunoscut, ca i-am dat copiute. E normal sa imi dea 2 asa pentru ca nu am recunoscut ca e hartia mea? FUNDA VOT

9 răspunsuri:
| Nanami利 a răspuns:

Pai daca vrea da, pentru ca cica i-ai dat sa copieze.Dar poate nu ti-l va trece, pentru ca asa ne face si noua, dar de fapt nu ne da niciun 2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Voi ați avut 2 ore consecutive de matematică, de ce v-a dat pauză, nu s-a gândit la consecințe? Puteați să vă vorbiți între voi. Oricum, nu cred că o să-ți pună 2, dar de unde știe dânsa că acea ciornă a fost pentru un alt coleg? Și ala, cât de pămpălău să fie să ia ciorna din gunoi, doamne laughing. Succes!

| supremxxxoxo explică:

Poi asa e ea de obicei nebuna dar oricum nici nu m-a lasat sa-i spun ce cauta acea ciorna. Dar nici macar sa ma intrebe ceva si sa imi dea 2 dar asa ca nu am vrut sa zic ca este a mea!

| supremxxxoxo explică:

Dar eu am scris si cum se face pe acea hartie, rezolvarea dar si explicatia cam jumat de rand.``Inlocuiesti pe n cu ``

| ღβأβأ a răspuns:

E bo situatie super nasoala dar va trebui sa te duci la profa si sa ii spui adevarul. Sigur o sa te inteleaga. Ai incredere si fara teama te duci si ii spui asa:,, Doamna profesoara, uitati care-i chestia...'' si ii spui treaba.

| ЯάdµСЦ a răspuns:

NU era normal să-ți dea nota asta, deoarece i-ai dat explicația după test, așa că nu e nimic... Mă rog, profesoara o fi avut o zi proastă. laughing Ciao!

| OdetteSs0000 a răspuns:

Nu este corect, dar nici tu nu ai fost corect ai mintit-o!

| supremxxxoxo explică (pentru OdetteSs0000):

N-am mintit-o, doar ca nu am zis ca este a mea. Nu am negat ca este a mea!

| OdetteSs0000 a răspuns:

Aa trebuia sa iti mustrezi colegul!