| ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:

In alte tari orfelinatele sunt complet diferite de Romania. Orfelinatele din Romania, sunt pline de jeg si fara educatie. De ce e mereu in Romania asa? Din cauza banilor sau din cauza ca nu exista oameni umani?

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De ce voua tinerilor va place sa generalizati si sa vedeti numai in negru, numai partea goala a paharului? https://www.youtube.com/watch?v=6eE_izSM6EY

http://bit.ly/36Kec7j
Sa fie oare pentru ca nu va prea plac decat calculatoarele si nu va place sa citi, sa va informati?

Răspuns utilizator avertizat
| Vikaa a răspuns (pentru Salontanul):

Pai cam asa e in Romania, si nu doar in orfelinate ci si in spitale.Mucegiul ala de pe holurile spitalelor nu stiu ce zice, in orfelinate nimeni nu se ocupa asa cum ar trebui de acei copilasi.

| Salontanul a răspuns (pentru Vikaa):

Asta depinde de administrator. Eu am fost internat (acum 10 ani) in spitalul judetean din Oradea. Erau conditii decente, nu exceptionale. Spitalul meu din Salonta (de aia ma numesc Salontanul) are conditii bune spre foarte bune. Asta-i viata!

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

România? România e thinking site-ul nu-mi permite să zic, sorry.
Puțini oameni ok în țara asta, dar nu sunt apreciați.
Ști ce am descoperit? Oamenii mai ok suferă de depresie sau d-astea, sunt singuri și n-au prieteni, etc etc.
Ăștealalți sunt ok, fericiți, dar thinking iar nu mă lasă TPU să zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că e in natura omului răutatea. Problema e la oameni.
Sunt țări mult mai sărace ca România, însă la ce bogată e ma mir unde s-a dus toată bogăţia ei? Asta e trist!
Unele țări sunt sărace dintotdeauna. Dar România? Era o țară bogată. Nu ca acum n-ar fi. Dar si mai trist este faptul că încă se fura, si nu un chibrit sau doua, ci în stil mare.
Hoția, corupția, nepotismul, asta e răspunsul la întrebarea ta.
Dacă ar fi avut România un conducător bun ar fi fost altfel. Problema e că cei buni au fost exilați. Nu mai intru în vorbă. Mă prefac că ploua... la Brăila.

CE AM PUTEA FACE NOI?!
CE?!

Îndurăm! Atâta timp cât legea este făcută de oameni corupți si pătați de sânge, nimic nu va fi bine în țara asta. Dacă legea e doar pentru cel care fură o coajă de pâine, si nu si pentru cel care are insule întregi in Brazilia, și mai-știu-eu-unde... atunci să nu ne așteptăm la ceva bun.
Mizerabilii sunt la putere, si noi sub talpa lor. Ne calcă în picioare!
Cu asta te-am salutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu există interes.