anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In anul scolar 2009-2010 se vor mai da tezele unice?

61 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe situl pe care se aviseaza rezultatele tezelor nationale la bac etc. scria ca ministrul educatiei a declarat ca anul acesta se vor sa in continuare teze nationale sau unice. pentru admiterea la liceu tezele vor conta un procent de 25 %, mediile din clasele V-VIII 50% si pentru restul de 25% din nota de admitere este o examinare de tip PISA care se da la sfarsitul ambelor semestre. acum nu stiu cat de corect este dar eu asa am citit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda.astia isi bat joc de noi baaaah
smug
romania fratzilorrolling eyes
ce o durea p androneasca sa zic sa dam teze si pe asta de ak sa dam capacitate
ori le pasa.neaaahoh go on
asta e si fazalaughing
nu le pasaa\:d/
ca daca le-ar pasa nu ar mai schimba atata niste ministri ca pe ciorapi si ne-ar invarti si pe noi cm vreau ei.
maine poimaine cine stie.ne baga studii si sambatalaughing da da.sa invete copiiirolling on the floor
rahat de oameni, din partea paaaah k numai ministri ai inv nu o`ti fioh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea sa se mai dea ptc sunt in cl a -8-a si dac noi am prins si tezele din clasa a -7-a sa le dam si in cl a -8asi cei de a 7a sa nu mai dea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper ca se vor mai da teze. macar noi sa dam astia care trecem a-8a.rolling eyes.sa fim ultima generatie.nu stiu de ce. dar mi se pare mai usor cu tezele decat cu examenul.desii cu examenul e muuuuuuuult mai corect happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, se va da la final acel examen pisa...eu asa stiuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred... dar niciodata nu se va stiilaughinghappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce minister e asta? eu una nu inteleg, ca cica din anul acesta scolar va fi un test PISA care nu prea ii inteleg folosul in fine ce o fi o fi, parerea mea este ca astia de la minister chiar au niste idei stupide x(... oricum urez succes tuturor elevilor pentru anul acesta!:*big grin.:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ar fi ceva corect ca noi care mergem in a 8 a sa mai dam si capacitate...am inceput in a -7 a ...am fost chinuiti.am invatat... le-am scris., ...si pana la urma ne-am obisnuit...Si acum sa ne stresati cu capacitatea...numa noua ne e greu asa ca nu stiim ce o sa fie si la ce sa ne asteptam. sper ca noua generatia asta sa ne mai ramana tezele...ar fi cam nesimtire ca noi dupa 1 an de teza unica sa dam si capacitate... culmea. ...si + ca nu stiim ce o sa fie.si daca se schimba ar fi prea brusc schimbarea...si ne vor afecta si notele...macar noi din a 8 a sa dam tezele... daca tocmai ne-au chinuit cu ele...sa terminam asa...si gata! nu stiu dc le trebuie atata schimbare...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi bine daca se mai da teze cu subiect unic, decat examenul acela greu din a 8-a.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu ar trebui sa se mai dea! Sunt niste prostii! Nu toate scolile au acelasi grad de dificultate in lectii si exercitii! Tezele normale sunt mai raportate la nivelul clasei respective si sunt mai populare! Fara teze unice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cica se vor da niste teste pissa. Sincer mi se pare o prostie. Trebuia sa ramana tezele unice!crying crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trec pe clasa (a VIII a) si am dat pe clasa (a VII a) teze unice practic 4 teze unice si nu stiu daca se vor mai da pe clasa (a VIII a), cum vor fi puse cele 4 teze, nu stiu cum o sa fie...foarte incuracat treaba asta...waiting

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca da asa cred eu trec in a VIIIa si imi este foarte frica ce o sa dam.Va rog foarte frumos daca cineva de la INVATAMANT citeste aceasta sa ne lase sa dam TEZE CU SUBIECT UNIC va rog foarte frumos si nu numai in numele meu ci in numele tuturor elevilor din Romania va roaga sa dam teze unie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper ca nu se vor da...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU se vor da teze unice ci examene

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu se vor mai da tezele unice; ministerul invatamuantului a hotarat ca elevii sa dea examen de admitere la liceuwinking(aiureacrying)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut,
Din cate am inteles eu astazi, vom da un test cu materia din clasele 5-8, la mate si la romana. Testul este de tip clasisc si nu pisa din cate am inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se mai da tezele?! crying( oh nu!
Super mega ultra nasoltongue adica hello! ne-am chinuit atat si acum in a 8a ce facem?
Ei propun si iar propun dar la noi nu se gandeste angry e inadmisibil--

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se mai vor da teze dar in schimb da-m acel test PISA si dupa cum am auzit eu si dupa cum am vazut pe internet testul PISA este foarte greu si am auzit ca sa va da si din fizica de a 9 a. dar totusi se va da o teza dar nu cu subiect unic si se va da si teza si test PISA dar teza nu va fi cu subiect unic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se mai dau teze cu subiect unic din nefericiresad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A 2x+2=6 egyenlet valos megoldasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit acu ca sar da 70% restul de 30%nu tot ce stiu e ca VALEU DE NOI!

| user-tpu_2561 a răspuns:

Si eu trec pe clasa a VIII-a... si poate ca si mie mi-ar fi mai simplu sa dau in continuare tezele unice... pentru ca asa e. ne-am straduit din greu pentru a lua note mari. dar daca am reusit sa le obtzinem intr-o teza cu subiect unic. le putem obtzine si la capacitate... examen de admitere sau ce va fi. nu va inteleg frica. daca esti demn de nota pe care ai luat`o in teza. inseamna k esti demn sa o obtzi si la examen. asa ca...
oricum in acesti 3 ani in care s`a dat teza unica. s`a cam adunat multi "tantalai" prin licee.
deci... aceasta greseala trebuie intreptata.`!
daca tot vrei sa ajungi la un liceu de renume. nu mai plange. PUNE`TE SI INVata!
mi`e nu mi-e frica dc va fi. cu teze unice...sau fara. de invatat tot este...

| sad1girl a răspuns:

Buna

deci:in primul si al doilea semestru se vor da teze(cum ai dat pana acum in a5a si a6a)adica la romana mate si geografie/istorie... iar la sfarsitul anului mai dam niste teze gen unice(la romana si la matematicaa)dar vor fi corectate de profesorul de materia respectiva si inca un profesrwinking

Pa pa!

| Priss a răspuns:

Se zice ca nu, acum se va da ceva test pisa! Si media de admitere se va caluca : 50% media 5-8, 25% tezele unice si restul de 25% testul pisa. (Testul pisa fiid un test de cultura generala, mie sincer mi se pare o prstie. Bv ambramburiico straight face )

| denismandita a răspuns:

In anul 2009-2010 se vor mai da teze?

| zizu a răspuns:

Eu trec in clasa a 8a si mi se pare o incurcatura totala...mai bine se lasa examenul de capacitate... dar acum ca tot am inceput cu tezele sa se continue...normal ar fi ca noi cei din clasele a 8 a sa sustinem anul acesta tezele iar cei de a 7a sa nu mai dea tezele si anul viitor sa sustina examenul de capacitate ...parerea mea

| byby_8082 a răspuns:

NE TERMINATI dacaA NE SCOATETI TEZELE IN 2010... acum trec a 8a si v-as ruga sa nu scoateti tezele unice pentru. ca nimeni nu este de acord cu acest subiect stupid... vreti cat mai putini copii sa intre la liceu... oh go on

| pitycot a răspuns:

Sper sa nu se mai dea teze unice, iar elevii sa intre la liceu cu media generala din clasa V-VIII!