Buna!
Stiu cum te simti. La mine la liceu, e un fel de "bufet" unde are niste produse de patiserie destul de bunicele. Din pacate, acolo este si locul preferat al celor de a-11-a, a 12-a, in care sa fumeze. Ce zici, cand te gandesti ca produsele alea stau in tot tutunul acela (sa numai zic ca miroase acolo de mori) iti mai vine sa le mananci? Mi se pare o prostie din partea vanzatoarelor sa-i lase sa fumeze inauntru.
O seara placuta!
Foarte tampiti
isi iau cate un pachet pe zi si nu mai au bani nici de mancare, doar de niste biscuiti la 1 leu cateodata
se cred cei mai tari cand fumeaza, le cer altii mai mari un foc, o tigara si se simt ca fratii...
In ziua de azi, miracol sa gasesti pe cineva care nu fumeaza.fiecare incepe in diferite contexte..si mie mi se par extrem de groaznice tigarile alea, drogurile si bla bla bla.cunosc oameni care au inceput si de la 6 ani.:O te distrug pe viata chestiile acelea, odata ce te-ai apucat greu te mai poti lasa, organismul nu rezista mult.In ce sa transformat lumea aceasta! unde te duci, peste tot auzi de tigari..GROAZNIC>.
Eu spun ca nu. Daca asta e viciul lor "fumatul" este treaba lor asa ca stai fara griji, altii fac lucruri mai "oribile"
anonim_4396 întreabă:
BMWm6SPORT întreabă:
danbnz întreabă: