| Meli2314 a întrebat:

In ce banca stati la scoala si ce avantaje si dezavantaje aveti?

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stau la catedra! Am perspectiva asupra intregii clase, mai ales ca sunt si inalta.
Dezavantaj maxim: n-am de la cine copia!
Si, spre deosebire de Pinocchio, eu chiar SUNT profa!

| 愛日本 a răspuns:

Ultima din mijloc.
Am multe avantaje, cum ar fi sa fac aproape orice fara sa-mi fie atrasa atentia. Dezavantaje, uneori nu vad la tabla, de ceilalti.

| LoveSleep a răspuns:

Penultima.
Avantaje: Când predau profii poți să faci ce vrei, că nu te văd de la catedră.
Dezavantaje: Nu poți copia nimic, da' nimic. Bă frate, toți profii vin în spate și se uită de acolo iar cei din prima bancă n-au treabă.

Răspuns utilizator avertizat
| Sociopat a răspuns:

Penultima la ore care nu ma intereseaza si a doua la ore care ma intereseaza

| MaliciousDeath a răspuns:

Mai mereu am stat in prima banca pentru ca ajungeam tarziu si toti se lipeau de restul bancilor.Anul asta stau in a 2-a, langa fereastra.E util pentru ca-i vad mereu pe aia de la uman cum ies de la ore mai devreme si vin mereu mai tarziu la liceu, exact ce-mi doream.

| Cameliapantiru a răspuns:

Nu mai sunt eleva, insa din clasa I pana in clasa a XII-a am stat in prima banca, pe randul din mijloc.
In liceu stateam cu prietena cea mai buna, iar in banca din spatele nostru stateau alte doua bune prietene ale noastre, asa ca ne simteam bine in pauze sau in momentele libere, sa fim mereu impreuna.
Avantajele de a sta in prima banca ar fi ca e liniste, vezi bine la table, auzi explicatiile profesorului, daca ridici mana sa raspunzi la o intrebare sau sa fii ascultat, ai mai mari sanse sa fii numit, decat au elevii din spatele clasei.
Si in facultate, unde nu pastram locurile, incercam la toate cursurile sa stau in primul rand sau maxim in al doilea. Nu mi-a placut niciodata sa stau in ultimele randuri, unde era destul de mult zgomot, care ma obosea si ma facea sa ma concentrez mai greu la predare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima la mijloc
E super bcs de aici se copiază cel mai bine hehehe

| Pinocchio a răspuns:

Stau la catedra.
Avantaj? Imi pot intinde lejer picioarele.
Dezavantaj? Daca fac pârţ, nu pot spune ca a fost colegul de langa mine.

P.S. Glumeam, nu stau la catedra, nu sunt profa.

| Innsbruck a răspuns:

Ultima banca. Avantaje:
-nu ma ved profesorii
-pot asculta muzica
-pot copia mai bine
-pot face chestii fara sa mi se atraga atentia(povestit, desenat, sau atunci cand nu am chef sa scriu)
-nu te deranjeaza nimeni din spate
-pot sa dorm

dezavantaje:
-trebuie sa stau in diferite pozitii cand nu vad la tabla
-cateodata nu se aude clar ce zice profesorul(care vorbeste incet)

| arianaregina10 a răspuns:

In ultima banca, dar in mijloc. Deci vad perfect, dar si profesorii ma vad perfect.laughing

Întrebări similare