| Biiiultes a întrebat:

In ce clasa e mai greu a 5 a sau a 6 a?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| darkmihai a răspuns:

A 5-a ca in a 5-a inveti chiesti noi
si in a 6-a repeti ce ai invatat in a 5-a

14 răspunsuri:
| qpattyx3 a răspuns:

Este logic ca in clasa a 6 a e mai greu pentru ca sunt mai multe materii...si mai multe teste si materiile vor fi mult mai grele ca in clasa a 5 a.

| Paulla_7384 a răspuns:

A6a

| unangeaveccoeurcasse a răspuns:

Depine ...pentru mine nu a fost prea greu in niciuna dar cred ca a 6 pentru ca aveai fiyica, algebra, geometrie s.a. dar si in 5 poate fi greu pana te acomodezi. depinde de tine

| hazza4ever a răspuns:

Mi-e mi s-a parut a 6-a mai grea... Romana este mult mai grea si fizica imposibila!

| XOXO14 a răspuns:

In a 6 ca iti baga fizica si ca o sa ai la biologie zoologia x-(

| Stefanya_4509 a răspuns:

Intra 5

| PinkDea a răspuns:

Ambele sunt foarte usoare, in a 6a e putin mai greu pentru ca o sa ai parte de noi materi cum ar fi : Fizica si Geometria happy

| RockLegend a răspuns:

A 5-a a fost cea mai grea dupa mien, un profesor la fiecare amterie, colegii noi, materri multe etc. eu iti zic, cand am intra-t in a 5-a
Toti copii isi bateau joc de mine si ma jigneau non stop
avam meddi foarte mici si restul, dar iti spun ca in a 6-a o sa stii ce vrea fiecare profesor de la tine si o sa iti fie mai usor,
Deci, dupa mine a 5-a e mai grea

| flavyusR a răspuns:

Poi normal ca in clsa a 6-a este mai greu,pentru ca iti baga si fizica,in loc de biologie faci zoologie, matematica se imaparte in doua categorii:algebra si geometrie, iar materiile o sa fie mult mai grele.

| cristinna23 a răspuns:

In niciuna, in clasa a 5 a trebuie sa te obisnuiesti cu profesorii si in a 6 a ai 1 sau 2 materii noi dar, nimic mai mult, in clasa a 7 a e putin mai greu, dar nu foarte dificil, atunci cand inveti si intelegi materiile e usor nu ai de ce sa te sperii.

| KingJulien a răspuns:

In clasa a 5-a pentru ca atunci tie fr fr fr greu sa te obisnuiesti cu profesorii crying

| IuliaLol24 a răspuns:

E f logic ca e mai greu in a 6-a pentru ca o sa ai materii mai multe ca intra 5-a. happy

| emima a răspuns:

In clasa a 6 pentru ca apar si materii noi geometria si fizica la geometrie e un pic greu

| Biiiultes explică:

Pai in a 6 a se leaga aproape tot din ce ai invatat in a 5 a ...deci daca ai invatat in a 5 a stii in a 6 a.si tot cred ca a 5 a e mai grea

Întrebări similare