| Anonimul1233 a întrebat:

În ce clasa se studiază Istoria românilor?

Răspuns Câştigător
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

A 8-a si a 12-a.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Istoria românilor se studiaza in clasa a VIII-a.

Iată programa școlară:
http://www.isjcta.ro/......V_VIII.pdf

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine o inveti singur de pe Wikipedia si din carti... Scoala ti-o preda abia in a 8-a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Istoria Romaniei din cartiile de scoala, nu prea corespunde cu istoria de pe wikipedia.
Cartiile de scoala au fost scrise pentru a manipula in masa

| Doja a răspuns:

Cauta manualele mai vechi de istorie, foloseste-le ca reper cu cateva mentiuni:

1) Istoria primului razboi mondial este f redusa
2) Istoria interbelica este aproape inexistenta si este foarte importanta pentru tara noastra, mai ales datorita faptului ca atunci a inceput infiltrarea comunistilor in societate.
3) Al doilea razboi mondial iarasi e prezentat relativ fugitiv si trebuie facuta cercetare indivduala

Informatii din zonele 2) si 3) sunt trunchiate sau modificate de catre Partidul Comunist si de catre urmasii lor de dupa 89. O sa constati in mod surprinzator o parte din dusmanii poporului de pe vremea comunismului au ramas catalogati ca si dusmani si dupa. Sau ca anumiti termeni precum "sovinism" folosesc definitia comunista, nu cea dinaintea razboiului.

A, si evita orice are legatura cu "istorici" ca Lucian Boia. In comunitatea de istorici Boia nu are citatii, surse. Este doar un eseist care produce fictiune intr-o Romanie paralela.

| andreiminion a răspuns:

In clasa a VIII-a.Iar la liceu e mai complicat pentru ca depinde de profilul liceului.
Primesc funda?

| LPCTSTR a răspuns (pentru andreiminion):

Well, nu primești funda doar pentru că o cerșești, este dezolant...

| andreiminion a răspuns (pentru LPCTSTR):

Eu doar am intrebat.Nu am cersit.Nu stii diferenta?

| LPCTSTR a răspuns (pentru andreiminion):

"A ști" este diferit de "a știi" și este total diferit de "a vedea" folosit cu sensul de "a observa".
Fie că "întrebi", fie că "cerșești" este semi-același lucru; Ce? Ai văzut până acum cerșetori care să-ți spună "Dă-mi bani!"? Eu văd cerșitul ca o "întrebare", tu?

| SerjBSI a răspuns:

A 12-a, tot anul.
PS: invat-o ca e extrem de faină?