anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce conditii o informatie ajunge din subconstient in constient si invers?

Răspuns Câştigător
| unu a răspuns:

Pai cred ca fluxul normal este din constient in subconstient. Invers se produce prin amintire. zice un ne-expert.

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

O informatie ajunge din subconstient in constient in momentul in momentul in care ne concentram asupra unui lucru anume. De obice constinetul este partea logica, iar subconstientul partea emotionala. Sa ne gandim la o relatie aflata la final. Constient, suntem rationali si intelegem ca nu mai este nici o sansa. Dar in subconstient, mereu vin imagini din ce a fost ca o compensare, desi noi nu vrem asta. Subconstientul face conexiuni intre tot ce ni se intampla si amintirile din relatia respectiva. Si noi nu putem uita acea persoana tocmai din cauza acestor lucruri. Constientul este voluntar, pe cand subconstientul este involuntar.

| xibalba a răspuns:

Din cate stiu eu subconstientul e memoria de lunga durata, unde intra automatismele si in general faptele ce odata au fost constiente si acum sunt automatizari. De asemenea, tot ce invatam, lectiile de la scoala, o invatatura morala, etc. tot in subconstient intra.

Deci, in subconstient intra lucrurile ce odata au fost constiente, acum sunt deprinderi pentru noi, iar din subconstient trec in constient informatiile de care avem nevoie la un moment dat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin al treilea nivel.Prin inconstient.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bunicul sa nu ma jigneasca sa nu-mi spuna pe sleau facea;-Tare esti"tinerel"Asa si eu, tare sinteti tinerei.

Întrebări similare