| Florennce a întrebat:

In ce consta materia "Logica "? Adica despre ce e vorba si cat de greu e. As vrea si niste exemple pentru ca in toamna intru la liceu la mate-info si nu stiu nimic despre Logica. Multumesc!

5 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns:

In nici un caz nu este o materie usoara. acum depinde si la ce liceu si gradul de dificultate silogisme. argumentarea premise. erori in vorbire tipuri de argumentari. lucruri care nu o sa te ajute deloc in viata pierdere de timp si toceala.

| Chio9 a răspuns:

Asa de curiozitate scuze ca te intreb..ai intrat la liceu cu medie peste 9, 80?big grin
Sti dc am intrebat. acum cat ai terminat scoala si in loc sa-ti vezi de vacanta tu te interesezi despre liceu ce materi si porcarii...

| AshWorld a răspuns:

E o materie foarte usoara si placuta, chiar si logica laughing
O sa studiati principiile logicii, silogisme, sofisme, diverse balarii din astea, dar frumoase happy Nu-ti fa griji! Nimeni nu stia nimic despre logica cand a intrat la liceu de mate-info si oricum cam toti o si uita dupa cum au trecut clasa a 9-a.

| BLABLAGAGA a răspuns:

Si eu as vrea sa stiu dar nu stiu

| betsy a răspuns (pentru BLABLAGAGA):

Ok, asta a sunat de parca logica ar fi un secret pazit cu pretul vietii de calugarii din varfu' muntelui Athos. Google, copii, Google.