anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce consta simularea la proba competente digitale?
Ce trebuie sa fac la proba digitala?
Spuneti-mi si mie daca stiti.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vedem miercuri, sa-mi zici si mie ca eu n-o dau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica ce poti face cu fistecare dest in parte.ai 10 deste. zece competente.cu alea de la chicioare dau numai sportivii si contorsionistii.supces.

| anad a răspuns:

Simularea testării din cadrul bacalaureatului care se va susţine pe 20 ianuarie se face în laboratoarele de informatică din şcoli. Proba de competenţe digitale propriu-zisă se va desfăşura între 19-29 aprilie 2010.In cadrul acestei testări elevii trebuie să demonstreze că ştiu să utilizeze calculatorul, că ştiu să folosească Internetul şi să redacteze documente în Word şi să lucreze în Excel. Elevii nu vor primi note, ci calificative, iar după susţinerea probei vor primi un certificat de competenţe recunoscut în Uniunea Europeană, cu una dintre menţiunile „utilizator mediu", „avansat" sau „experimentat".

| Black a răspuns:

Daca te referi la testuletzul de inainte de BAC proba consta in tot ce tine de office din cate stiu eu: adica word; excel; access si inca unele.

Incearca aici : modele: http://www.ebacalaureat.ro/......wtopic.php

| Black a răspuns:

Apropo: Mult Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este exact ca la examenul de competente digitale.Adica stai la un pc cu o foaie de examen in brate, si trebuie sa le rezolvi.asa...ai net o jumatate de ora in care trebuie sa rezolvi exercitiile la care ai nevoie de net, apoi in restul timpului, celelalte.Bafta miercuri, si eu o dau. Uite un exemplu de test: http://www.calificativ.ro/D_competente_digitale-a23965.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai si in ce programe se lucreaza? Word Excel PowerPoint Acces?

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Din câte ştiu se lucrează în Microsoft Office Word, PowerPoint şi Excel (cred) plus unele competenţe despre termenii folosiţi în limbaj tehnic (de exemplu te întreabă ce e un hyperlink, de la ce vine LAN şi chestii de genul) şi unele competenţe privind poşta electronicăhappy