| SenZoru a întrebat:

In ce credeti? In Biblie sau in Stiinta? Din toate punctele de vedere:Apocalipsa, "Big Bang", etc...

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

În entropie.

12 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Cred in Biblie si in Dumnezeu.cred ca va veni Apocalipsa, ...nu stiu ce sa zic, despre big-bang. uneori tind sa cred ca santem urmasii lui Adam si ai Evei, uneori cred in big bang.accept stiinta asa cum e ea, pentru ca ea a fost creata de oameni destepti si cred in duhul sfant care i-a insuflat pe oameni sa scrie Biblia.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

In Dumnezeubig grin Mai mult nu spun.Nu vreau sa ma cert cu cinevawinking

| SweetCandy a răspuns:

In Dumnezeu

auran
| auran a răspuns:

Pai si stinta are la baza ceva din biblie...si, oamenii in general au tendinta in functie de o anumita situatie sa creada in biblie sau stiinta (depinde cum este avantajat)...

| hândel a răspuns:

Am o mare pasiune pentru. stiinta. Urmaresc cu interes orice documentar stiintific care-mi pica-n mana. Nu cred in Biblie, in Dumnezeu.

| crisS a răspuns:

Cred ca stiinta e mai credibila!

| albastrel a răspuns:

In Dumnezeu!

| Viuvi a răspuns:

Adevarul se afla intotdeauna la mijloc...insa..tin sa cred ca toata stiinta asta este pusa de cel cu coarne sa ne impiedice sa credem in Dumnezeu.
Asta este ceea ce cred : Biblie

| abis a răspuns:

Daca stiinta si biblia afirma lucruri opuse, cred ceea ce poate fi testat, verificat. Deci stiinta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza? santem liberi si sa stim si sa credem.biblia este scrisa de oameni stiinta e scornita tot de oameni.stiinta aduce dovezi palpabile, vazute si nevazute, biblia le pomeneste de mult timp pe acestea si pe celelalte ce urmeaza.cred ca toate sunt pentru oameni sunt bune, unele pentru trup altele pentru suflet.bing bangul este ceva, dar stim despre el. nu a fost dovedit dar presupunem ca a fost inceputul. apocalipsa este sfarsitul si incununeaza big-bangul asa cum moartea este incununarea vietii fiecaruia dintre noi. ia zi-mi sirmoldo...in ce cred eu?

| 4inel a răspuns:

Creationismul stiintific sau cum i se mai spune acum "Inteligent Design" Biblia este si va ramane "Cartea" mea de capatai. Stiinta este buna dar se schimba mereu. Biblia ramane. Si cum spunea un mare om al Lui Dumnezeu "mi-ar trebui prea multa credinta sa fiu ateu (materialist)", sa cred ca materia a evoluat si am ajuns eu din intamplare. Stiinta este AROGANTA; Sintagma "STIINTA A DOVEDIT" Nu s-a dovedit nimic ci se lucreaza doar cu "PRESUPUNEM CA ...ASA O FI". Stiinta nu poate fi dovedita. Scolile din ziua de azi sunt atee, ar trebui introdusa in programa si varianta creationismului stiintific. Poporul Roman se crede crestin dar la scoala suntem ateizati. Popa, la scoala, cu ora lui de religie, este luat in ridicol de elevii care sunt invatati, de biologie, ca omul a evoluat din maimuta. Ce sa zic, la problema acesta nu se poate raspunde asa in doua vorbe. Este un subiect care a fost pe nedrept neglijat. "RELIGIA FARA STIINTA ESTE SCHIOAPA SI STIINTA FARA RELIGIE ESTE OARBA!"

| cristina26 a răspuns:

In Biblie normal... u?