| Gr4ff3R a întrebat:

In ce sunt specializate toate profilele de la licee si care e cel mai bun?[funda+vot]

2 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Mate-info e cel mai bun
nu știu dacă e de folos orice profil

| PaulCCraciun a răspuns:

Depinde ce vrei sa faci dupa liceu, dar daca esti mai "tehnic", da, mate-info e foarte folositor, cu toate ca ceea ce inveti la liceu, matematica, informatica, e aproape zero fata de ce faci la facultate. Eu am terminat mate-info, iar la facultate(AC) pot sa spun ca nu prea mi-a trebuit matematica ce am facut-o in liceu, decat foarte putin, niste notiuni foarte de baza, cam max 5%din ce inv in 4 ani de liceu am facut la facultate, iar la informatica nici macar 5% din ce am facut la liceu, nu am utilizat la facultate. Fizica, da, foloseste la facultate, dar celelalte 2 nu prea. Daca iti place mai mult romana/filosofia etc, nu prea e de folos mate-info, cu toate ca am o fosta colega de clasa, care s-a dus la facultate la filologie. Deci se poate si asa. Dar daca nu le ai (si aici nu zic sa fii expert ci undeva mai sus de mijloc)cu stiintele fixe, nu veni la mate-info, ca o sa iti blestemi zilele, mai ales daca dai peste profi a dracu' care tin mult la materia lor. Ai mare grija ce alegi, e foarte important sa faci ce iti place!