| VacaVacuta a întrebat:

In cele patru colturi ale unei incaperi, sta cate o pisica. In fata fiecarei pisici sunt inca trei pisici. Cate pisici sunt in total in incapere?

Răspuns Câştigător
| Loredana_4793 a răspuns:

4 pisicihappy

61 răspunsuri:
| rosto a răspuns:

Probabil 7

| LoOvE a răspuns:

16 Fundita?

| marrr a răspuns:

Aaaa acum ma prind de ce sunt 4 pisici!laughing Ca tot cugetam eu pe aici pana am ajuns la concluzia ca erau un infinit de pisici, daca in fata fiecarei pisici statea o alta pisica.
Da, frumos formulata problema, incurca la prima vedere.

| LNK a răspuns:

16 pisici.

| AddaXD a răspuns:

Trebuie sa fie o smecherie. Nu?

| roxy_2350 a răspuns:

16 pisici

| Mia a răspuns:

4 pisici.In fata fiecarei pisici sunt celelalte trei.

| andreyusnice a răspuns:

Sunt 4 pisici.

| andreyusnice a răspuns:

Sunt 4 pisici caci se vad una pe celelalte

| spaikizz a răspuns:

Idem marr. Ne raspunzi si noua?

| BabyPink a răspuns:

8

| PinkY a răspuns:

Pot fi 16, sau pot fi 7big grin

| Xonia a răspuns:

Sunt 4 pisici
Una in fiecare colt
Si fiecare vede cele trei pisici din celelalte trei colturi
Deci sunt 4happy

| Ramona_5995 a răspuns:

Mmm.
Depinde cum o iei thinking
Pt. ca poate fi cate o pisica in fata fiecaror 3 pisici din fata primei pisici [daca ma intelegeti]
Sau pot fi 16 pisici.happy
Care. i raspunsul pana la urma?

| mitroidany a răspuns:

4

| Flory_2276 a răspuns:

16 pisicutse big grin

| AndreeaSiAndra a răspuns:

7 pisicutalove struck

| Akid a răspuns:

16winking

| Florry19 a răspuns:

16 pisici? :-))

| TheDevilIsHere a răspuns:

4!laughinglaughingpentru ca sunt patru si uneia ii vin celelalte trei pisicilaughingsper sa fi rasp corect

| Adyr0 a răspuns:

4 pisici (a, b, c, d). Pisica a are in fata pe b, c, d; Pisica b are in fata pe a, c, d; Pisica c are in fata pe a, b, d; Pisica d are in fata pe a, b, c. love struck

| Zowe a răspuns:

Sunt 4 matze pentru dumnezeu alea trei pisici din fata uneia reprezinta celelalte trei colturi laughing
doh dificil ce sa zic laughing

| piktor a răspuns:

Da ar putea fi la fel de bine si 12 pisici daca luam in considerare ca fiecare pisica are in fata ei pe cea din coltul opus deci trebuie sa mai adaugam doar 8 pisici la cele 4 din colturithinking
eu zic 12happy

| RimePeHartie a răspuns:

Pf...pai nu se poate calcula dupa mine. ca ai zis "in fata fiecarei pisici" deci si in fata cele de a doua pisica mai sunt inca 3 pisici, si in fata celei de-a 3 pisica mai sunt 3 pisici s. a. m. d. acum depinde si cat de mare e incapereahee hee

| Kyzz a răspuns:

48 daca sunt in colturil din interior si zero daca sunt in colturile din exteriorhappyfundita?happy

| Kyzz a răspuns:

16 daca sunt in colturile din interior si 0 daca sunt in colturile din exteriorhappyfundita?happy

| Ioanna2012 a răspuns:

16

| anna7_4794 a răspuns:

Eu cred ca sunt 4 pisici.