anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In clasa 5 fac algebra? daca fac este greu sa-u usor?

Răspuns Câştigător
| Elvina a răspuns:

Faci matematica tot gimnaziul. Pentru mine a fost nasoala caci n-am inteles matematica niciodata, pentru altii a fost foarte usor. Bafta!

13 răspunsuri:
| leftside a răspuns:

Da. Algebra e mai usoara la inceput, dupa aia se complica si ea, ca si toata matematica laughing O urasc!

| Stella17 a răspuns (pentru leftside):

Si eu urasc matematica, avem o profa dusa cu pluta cand a venit o data la scoala mirosea a bautura si nici nu explica nimic in timpul orelor.

| leftside a răspuns (pentru Stella17):

Si eu am avut una nebuna la generala, ii dadea pe unii colegi cu capu' de tabla, fetele cand ieseau la tabla tremurau din tot corpul, daca te simtea ca ai frica de ea facea teroare cu tine.

Ce profesoara ai avut pe mine ma i-a toti fiori cand intra in clasa e materia care o urasc extrem de mult matematica, mai avem si o profa nebuna pe langa ca urasc materia.

Mda, dupa ce ca e oribila materia mai sunt si retardati profesorii care o predau, cred ca tremuri in banca sa nu te scoata la tabla.

Profesori nebuni, cred ca sunt doar la mate, la romana profa e cea mai draguta si la restul materiilor la mate nu.

Probabil... la liceu sunt mai de treaba, la generala fac pe nebunii sa sperie copiii.

Daca oo sa am si in liceu una nebuna o sa fie vai de capu' meu.

Poate ai noroc... am facut chat din pagina asta laughing

Da, dar mai am putin si voi deveni utilizator senior si putem vorbi privat.

Ok, imi lasi mesaj atunci.

| GhostBehindTheDoor a răspuns:

Da faci algebra si daca inveti de la inceput e usoara.Stiu ca pe la sfarsitul clasei a 5-a am facut si putina geometrie. Funda?

| rockellmy35 a răspuns:

Da,faci algebra si geometrie(mai mult algebra)multa lume (inclusiv eu)considera algebra mai usoara.Este matematica din 1-4 si mai devoltata iar geometria-este mult de scris chiar daca se subantelege din enunt si de desenat deci algebra e mai putin stresanta si mai placuta. Fundita?happy