| danyella12 a întrebat:

In clasa a 7 ce materie noua va aparea? va fi greu la ea? si o sa fie mai greu la celelante materii? daca da la care?

Răspuns Câştigător
| LarissaMouse a răspuns:

Pai,buna danyella.eu tocmai am terminat clasa a 7-a.va aparea o materie noua, si anume chimia.nu este foarte grea.tu trebuie doar sa inveti simbolurile si ce va mai preda acolo.se face si civica, pe care ai studiat-o si in clasa a 5-a.in rest, nimic nou.la celelalte materii in schimb nu este foarte greu.vei invata ceva nou la matematica, la biologie(anatomia, dar datele se cam repeta.la inceput cu celula, sti tu.ca la zoologie)la lb romana va fi cam la fel:subiect,predicat,verb, numeral, etc.la geografie vei invata despre asia, america.nici acolo nu e greu.deci,nu ai de ce sa te temi.

7 răspunsuri:
| EuSiCuMine a răspuns:

Vei face aceleasi materii + chimie. Nu o sa fie chiar asa greu

| Rucsiii a răspuns:

O sa apara civica si chimia, din cate mai tin eu minte laughing Chimia e cam nasoala, dar daca profa/profu` e bun/a atunci e ok happy

| Graphee a răspuns:

Chimia şi civica. Sunt materii frumoase, iar greutatea depinde de elev.

Numai bine.

| Zerg a răspuns:

Pai apare chimia...cat despre celelalte, la fel

| sylvie a răspuns:

In clasa a 7-a este introdusa chimia anorganica, o materie cu totul noua.Depinde de tine si de orientarile tale daca iti va placea sau nu.
Cat despre celelalte materii,majoritatea avanseaza in cunostinte,dar nimic nu se schimba brusc, astfel incat poti invata fara probleme cum ai facut-o si pana acum.
Matematica cred ca este una dintre acele materii la care, daca ai invatat in clasele a 5-a si a 6-a apoi totul este foarte usor si nu ti se par lucrurile complicate.
Bafta pe viitor si vacanta placuta.Nu iti mai face griji pentru anul scolar ce va urma. Bucura-te de vara!

| TeoPT a răspuns:

Chimia și cultura civică. Dacă te descurci și înveți constant chimia nu e deloc grea. Cât despre cultură civică laughing N-ai de ce să îți faci probleme.

Baftă

| CryssCrySta a răspuns:

Chimie si ed civica.