| Jadis a întrebat:

In clasa a 9a voi fi nevoita sa cumpar manuale? Dar in celalate clase de la liceu?

23 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu e neaparat! manualele ti le dau ei! doar daca nu are liceul manuale tr sa iti cumperi!

| DakotaRoyse a răspuns:

Poate unele mai "speciale", abia dintr-a 11-a trebuie sa ti le iei pe toate straight face.

| Nicoleta a răspuns:

In clasele a 9-a si a 10-a manualele sunt gratuite.In cls 11-a si a 12-a. va trebui sa le cumperi ( nu pe toate, ci pe cele de care ai nevoie)

| Lora a răspuns:

Intr-a 9 a nu nici intr-a 10 a, doar in clasele 11 si 12 dar nu la toate materiile si de regula umbla copii prin scoala sa vanda cartile.

| Minks a răspuns:

Eu le-am primit pe toate gratis. Depinde, probabil o sa trebuiasca sa cumparati ceva culegeri, sau stiu eu.

| Loredana_4793 a răspuns:

Nu, in clasa a 9 si a 10 nu trebuie sa cumperi manuale, doar niste culegeri dar acum depinde de ce vor profii tai.In clasa a 11 si a 12-a se cumpara manuale.
Te pup si mult succes la scoalakiss

| Jadis explică:

Si cam cat costa?

| UNfriendLY a răspuns:

Doar in a11-a si a 12-a vei fi nevoita sa le cumperi

| AnnaMariaaa a răspuns:

In a9a si a10a cea nu, pentru ca este invatamant obligatoriu, dar din a11a si a12a da.

| Adryana a răspuns:

In clasa a- XI-a si a- XII-a trebuie sa cuperi manuale.

| Adryana a răspuns:

Cumperi* scuze

| alexutu001 a răspuns:

Buna, in clasa 9 si a 10 nu va trebui sa le cumperi deoarece invatamantul de 10 clase e obligatoriu si gratuit, incepand cu clasa 11va trebui sa le cumperi dar nu e nevoie sa le iei pe toate sau daca vrei tu sa le cumperi poti:p eu le-am luat doar pe celele de pe profilul meu:p ceau:*

| Poinsettia a răspuns:

In clasa a 9a nu, doar incepand cu a 11a.

| sweetale12 a răspuns:

Am inteles ca in clasa a 11 -a si a 12 -a... sad

| Georgii a răspuns:

Depinde de fiecare scoala!
Cate manuale are!
winking

| Thunder a răspuns:

Din clasa a11a vei fi nevoita sa cumperi manuale.

| iulia276 a răspuns:

Buna Ivana:*. in clasele a9-a si a10-a nu vei fi nevoita sa cumperi manuale, deoarece atat timp cat invatamantul e obigatoriu statul iti ofera manualele. eventual vei cumpara manuale in cazul in care profii nu vor fi multumiti de manualele existente in scoala sau in cazul in care iti vor fi necesare alte culegeri de pe care sa lucrezi.in clasele a11-a si a12-a insa, va trebui sa iti achizitionezi manuale dupa indicatiile profesorilor.de exemplu la mine in liceu manualele sunt folosete de la o generatie la alta cu acordul profilor.de ex eu atunci cand am terminat cl 11-a am vandut manualele mele altui elev care incepea clasa a11-a, iar cu banutii de pe ele mi-am cumparat o parte din manualele pentru a12-a. pupic:*

| RoxiutzaRux a răspuns:

In a 9 a nu, ci in a 11-a si a 12-a.

| Feeetitzaaa a răspuns:

Depinde le poti primi si la limbi straine le poti trage l xerox, dar din clasa a 11 va trebui sa le cumperi toate sau eventual de la colegi mai mari sau le tragi l xerox:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da esti nevoita... dar poti cumpara cu colega si asa economisesti bani...nu costa multa. 30 lei rom. 46 lei mate

| αɳḍϋ a răspuns:

In clasa a 9-a si a zecea nu dar din clasaa 11-a va trebuii pentru ca doar primele 10 clase sunt obligatorii pe restul doua daca vrei sa le faci va trebuii sa-ti cumperi singura manualehappy

:X

| evelyna_1193 a răspuns:

Eu am trecut acum in clasa a9a ...normal ar fi sa nu cumparam noi manualele dar unii profesori au pretentii sa lucreze pe un anumit manual.asa ca trebuie sa-l cumperi. din clasa a11a am auzit ca nu se mai dau manuale gratuite si trebuie sa le cumperi pe toate

| oana29 a răspuns:

Am eu cateva manuale si culegeri de liceu. Pt cei interesati sa mi trimita un mesaj!