Eu in gimnaziu nu am prea facut chimie, faceam mai multa biologie. Chimia mi se pare super, dar acum nu prea pot sa o inteleg. Oare mai pot recupera?
Desigur ca se poate, iti iei o carte sau o culegere, si te pui pe studiat
Mi-ai putea recomanda una? Am un talent in a-mi comanda carti total nefolositoare!
Desigur ca-ti pot recomanda George.
Memorator de chimie Cls 7 si 8 - Claudia-Mihaela Hristodor
Si eu sunt a8-a si vreau sa dau la mate-info sau stiinte si mi-e frica de chimie ca in generala nu prea am facut.Profa vine cu laptopul la scoala si sta pe facebook dandu-ne noua exercitii pe care nu ni le corecteaza/explica sau orice altceva
Eu in gimnaziu nu am prea facut chimie, faceam mai multa biologie. Chimia mi se pare super, dar acum nu prea pot sa o inteleg. Oare mai pot recupera?
Nici eu. Dar cel putin la mine, in liceu, a luat totul de la zero. Dar cum spuneam, trebuie sa iti dai interesul sa inveti ca altfel nu poti sa recuperezi (iti spun din propria experienta ).
Sunt mai mult ca sigura ca da, mai ales ca iti si place. PLus de asta, profilul de "stiinte ale naturi" e cel mai bun si chiar daca nu te-ai descurca la chimie, sa nu renunti la el Mie nu-mi plae chimia, decat partea experimentala (cui nu-i place) si totusi rezist.