| Sjhxjcks a întrebat:

In clasa a10 ca materii noi este doar psihologia?

11 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Și educația antreprenorială

| Sjhxjcks explică (pentru Hyperion7):

Și in clasele 11 și 12a ce materii vor fi?
Eu auzise ca educație antreprenoriala este intr-a 11

| Hyperion7 a răspuns (pentru Sjhxjcks):

Depinde la ce profil ești.
Daca ești uman, dispare biologia, chimia și fizica si educația antreprenorială și apare economia și sociologia in plus+câteva opționale.
In a 12-a dispare economia și este înlocuită de filosofie și educație socială.
La real nu știu exact cum e.

| Sjhxjcks explică (pentru Hyperion7):

Eu sunt pe stiinte sociale uman)și profa de chimie ne-a zis ca la anul vom face cu directoarea chimie(ne.a dat de inteles ca se va face)
Plus ca nu am făcut in clasa a9a Ed antreprenoriala. Nu am avut nicio materie noua in afară de "logica si argumnetare".
Asa steam și eu ca in clasele 10 11 12 nu vom mai face chimie fizica bio și mate, însă anul trecut profa de mate ne.a spus ca vom face mate pana inyr.a 12 inclusiv

| Sjhxjcks explică (pentru Sjhxjcks):

*ştiam

| Hyperion7 a răspuns (pentru Sjhxjcks):

Deci,ca sa fiu mai explicit.
In a 9-a doar logica e materie noua.
In a 10-a se mai face chimie, fizica, biologie și se mai adaugă și educația antreprenorială+psihologie
Începând cu a 11-a fizica, chimia și biologia vor dispărea din orar,locul lor fiind luat de opționale(ore in plus de romana, engleza, istorie etc), pe lângă asta, apare economia și sociologia, însă mate rămâne.
Nu te aștepta să faci mate ca la științe ale naturii, o să fie acolo de umplutura mai mult matematica.
Matematica rămâne până în a 12-a, dar o sa fie o ora tot de umplutura pentru că na, fiind bacul, profii de mate nu își vor bate capul prea tare(sau cel puțin așa a fost la mine)
In continuare o să fie opționalele din a 11-a(bineînțeles, schimbate in funcție de ce dați la bac sau de interesul vostru pentru materiile pentru bac)+filosofie și educație socială.
Repet! Chimia și restul nu se vor mai face din a 11-a!

| ReddY25 a răspuns:

Dacă ești la Filologie da, alături de Educație Antreprenorială. Pentru alte profile nu cunosc situația

| LisaJulie a răspuns:

Educație antreprenoriala și psihologie și acum depinde și de ce profil ești

| Delllla a răspuns:

Aia-i logică.

| LisaJulie a răspuns (pentru Delllla):

Logica și psihologia sunt științe sociale și se fac doar un an

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Delllla):

Logica se face într-a IX-a.