| RrEe4 a întrebat:

In clasa a9a ne ia cu teste din prima saptamana? fundita

Răspuns Câştigător
| F. a răspuns:

Hm. da si eu la inceputul clasei a9a am dat niste teste initiale, insa numai la vreo 3-4 materii.depinde de fiecare profesor daca vrea sa dea.
Oricum don't worry notele nu se trec in catalog si mai toti am avut note mai mici decat de obicei la acele teste, dar nu a tinut nimeni cont de asta.
Bafta!:*

8 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Nu din prima saptamana, dar din a doua cu siguranta. Doar daca ai ghinionul sa dai de niste profesori mai caposi si mai zelosi. Bafta oricum!

| BruneTTe a răspuns:

Nu. Vor incepe din saptamana a 2-a [ asa le-am dat si noi]. Si in plus, nu se trec in catalog. Sunt doar asa, ca sa isi faca profesorul o idee la ce nivel este clasa, ca sa stie de unde sa inceapa, cum sa va abordeze. Sa stie ce are in fata. genii sau opusul laughing
Succes!

| Domyno a răspuns:

La mine asa a fost! laughing a fost ceva socant

| georginika a răspuns:

Pe noi asa ne-a luat.Si din pacate nu numai intr`a 9`a crying

| Derye a răspuns:

In fiecare an te ia cu teste din prima saptamana, ca sa vada la ce nivel sunteti. Notele nu se trec in catalog, deci poti sa faci ce vrei acolo, nu e stres.

| celmaitare a răspuns:

Nu din prima, din a2abig grin dar nu te speria nu se trec iar de exemplu la noi testele au fost grele dar profii stiau asta toti am luat note mici. nu a contat, nu a tinut nimeni minte de ele. treuie sa fie data ca asa e programa.bafta:*

| gyo a răspuns:

Pai depinde de fiacre profesor in parte.nu este ceva obligatoriu sa se dea teste.

de exemplu mie mi-a dat decat la matematicatongue

| Deea_5433 a răspuns:

Si eu sunt intr-a9a. si sper ca nu ne ia chiar din prima spatamana.
nu stiu ce sa-ti spun thinking