anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In grupuri exista lideri si cei ce ii urmeaza pe lideri.
Ce e mai bine?
Sa urmezi liderul sau sa fii tu liderul si sa ii indrumi pe ceilalti?

9 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Cel mai bine e să nu fie liderul nimeni. Fiecare face cum vrea și cum crede decuvință că este mai bine pentru el/ea.

| anonim_4396 explică (pentru OnuOnulică):

Dar daca cineva are nevoie de un indrumator, nu este mai bine sa urmeze un lider care il poate ajuta?

| OnuOnulică a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt fel și fel de cazuri. Depinde foarte mult de persoană. În principiu da, ai dreptate dar dacă acel lider e mai inapt decât cel ce preia ordinele mai bine să își vadă amândoi de treaba proprie.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu cred ca e bine sa fi propriul tau lider.

| Idkidk a răspuns:

E mai bine să te urmezi pe tine. Tu ştii ce îţi este bine. Poate liderul zice : Hai, să ne aruncăm într-o prăpastie, la 3 începem, 1, 2, 3... Start! Tu l-ai asculta, eu nu! Eu aş face după mine, şi nu l-aş asculta, tu eşti importantă, iar tu ştii ce îţi place şi ce nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa mine, cred ca e mai bine sa fi propriul tau lider.Dar in situatia de fata cred ca e mai bine sa fi tu liderul, dar sa stii sa conduci subordonatii. Un lider isi asuma o serie de responsabilitati si trebuie sa fie capabil sa conduca pentru a nu pierde in ceea ce se implica.

| FataȘarpe a răspuns:

Eu iubesc sa fiu liderul in orice. Din pacate nu sunt niciodata. Si liderii sunt de obicei aia cu mot si vedete ce strica tot.

| AncaIoana98 a răspuns:

Mass media si societatea in care traim probabil ca ti-ar spune clar sa fii liderul. Insa asta este gresit pentru ca nu toti sunt nascuti pentru a fi lideri si nu este nimic in neregula cu asta, e la fel de ok sa fii si cel care urmeaza, atata timp cat faci ceea ce iti place si iti urmezi propria cale. Deci totul se rezuma la cine esti tu asa ca, pentru a raspunde la intrebarea asta trebuie ca fiecare sa se cerceteze pe el insusi...ce ti-ar place tie? Care rol ti se pare mai natural si in care din ele te simti bine, comfortabil? Raspunde la intrebarile astea si o sa aflii ce e mai bine. Sanatate!

| 417 a răspuns:

E bine sa iti cunosti limitele, sa fii increzatoare si ambitioasa, sa poti prelua functia de lider daca e necesar.dar nu te lasa condusa, fii propriul tau lider, fii tu insati daca asta vrei, indiferent de ce ar crede ceilalti. happy

Întrebări similare