anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ianuarie voi lua prima lectie de pian. cum va decurge prima lectie? ce se invata in prima lectie?

4 răspunsuri:
| AnnAnne a răspuns:

Depinde de ce prof vei avea, de exemplu cand am avut eu prima lectie de chitara mi-a prezentat partile componente, cum sa o tin, cum sa ciupesc corzile si mi-a dat cateva exercitii pentru acasa.Ma gandesc ca, daca nu stii notele pe portativ deja, va incepe cu asta si sigur iti va da o mica tema pentru care sa exersezi pana data viitoare.Succes mult!happy

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Pai...din ce imi amintesc eu de acum 8 ani, parca iti arata cum se tina mana pe pian, iti arata notele( fara # sau bemol) app succes o sa-ti placa:*

| IryLoveShadow a răspuns:

Si eoo fac pian de 4 ani. La prima lectie te invata notele muzicale. unde se afla do re mi fa sol la si do. dupa incepe cu niste exercitii usoare pentru mana dreapta si dupa pentru mana stanga. la mana stanga o sa ti se para mai greu pentru ca asa e. daca iti place cu siguranta o sa inveti :d. sper ca te-am ajutat :* funda? puppy dog eyes

| de_Muzica_Clubul_1989 a răspuns:

La prima lectie inveti pozitia corecta la pian, pozitia corecta a mainii, notele muzicale, duratele (ritmurile) si incerci sa canti cateva piese elementare.
Inscrie-te la cursurile clubuldemuzica.ro si ai prima lectie gratuita, profesori experimentati, deschisi la orice gen muzical si instrumente noi, performante.
Pt mai multe detalii: www. clubuldemuzica.ro
Pt inscrieri: 0736 577 110