Persoanl,cred ca undeva intre pastel-nuvela.Si poate un pic din schita.Sau basm.
Nu se stie. Nimeni nu stie.
Dar cred ca se pune accentul pe genurile facute in clasa a 8a. deci nuvela si pastelul.
Dar nu e batut in cuie.
Bafta maine!
Pai, iti zic cum gandesc eu. Schita nu cred, nuvela nici aia nu cred, daca la varianta aia care au postat-o ei era o fabula nu stiu daca ne da un pastel ( chiar daca e faza ca este scrisa in versuri).
Si daca la varianta au dat fabula, eu zic ca e prea usor sa dea tot fabula si la examen, sau s-ar putea sa ne dea tocmai ce nu ne asteptam.
Stii cum se selecteaza, ne-a zis profa. Ei au 10 variante. Si pe calculator trag la sorti una, deci s-ar putea sa pice orice.
SUCCES, O SA AVEM NEVOIE !
Cel mai probabil ne va da pastel pentru ca intr'un comentariu sau o argumentare de apartenta la specie la un pastel cuprinde cele mai multe cunostinte acumulate pana acum [funda? ]
Eu cred ca fabula, pentru ca si modelul dat este tot cu o fabula.Si la teza la romana, proful ne-a zis sa ne uitam bine pentru fabula. si chiar fabula ne.a dat. Eu cred ca modelul dat este o avertizare ca va fi fabula sper sa fie fabula!
Isvziwbdj întreabă: