Buna! si eu sunt in cl a8 a si dau examenul. Habar n-am ce o sa ne dea dar sper sa nu fie foarte greu. Bafta tuturor celor care vor da examenul. AlexxxRo sa iei 10
E posibil sa ne dea orice, sunt in progama...si il cam contrazic pe darkandgelmuzica,a fost fabula in modelul de anul acesta,si din cate spune profesoara mea, se cam respecta modelul.
Da, sunt foarte pregatita:d. Abia astept sa scap de el.
Eu as vrea pastel
O sa fie usor in orice caz.Deci nu ar trebui sa fim stresati! Fabula nu ne va da nimeni, posibil basm schita sau nuvela.Cu siguranta ne vor da sinonime antonime, derivare, desaprtire in silabe, cu siguranta ceva gen: de ce apare virgula in aceasta fraza; o sa ne mai dea de gasit mesajul dintr-o fraza, etc.La partea a 2 o sa ne dea ceva legat de propozitii si de gasit mesaj din text.In orice caz, eu la romana nu imi fac nici o grija, va fi usor.Mai tare ma tem la matematica.In orice caz, sa speram ca vom trece toti cu cele mai mari note, succes la toata lumea
Pai...si pastelul ne da.asa mi-a zis profa.Sa zicem ca sunt pregatita cat de cat.Tu? Emotii ceva?
O prietena de-a mea care face meditatii cu o inspectoare a zis ca da fabula. Acum nu stiu eu invat tot... bine pun mai mult accent pe fabula