| madutsa a întrebat:

In legatura cu facultatile. happy dau bacu`anul astahee hee si apoi nu stiu ce sa fac.adica nu sunt sigura.pana acum 2 3 luni am vrut sigur sa merg la facultatea de limbi straine. doar ca am am mai primit niste sfaturi, sa`ncerc si la relatii cu publicul. sau la turism. happy voi ce ati recomanda? Si daca puteti sa`mi dati niste informatii de cea cu relatii cu publicul? cam in ce consta? big grin >big grin

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incearca la Stiinte ale Comunicarii, se fac optional unele module care iti pot folosi.

3 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Poi... te sfatuiesc sa nu iei in considerare ce zic altii.atata timp cat tu esti sigura pe tine... faci ce fac. vrei tuwinking

| Irina a răspuns:

Depinde de ce iti place. oricum ai sa te razgandesti de multe ori pana in ultima clipa. In cls a 12-a am facut pregatire la psihologie, am dat si la bacalaureat dar nici ca m-am mai inscris, am ajuns la cu totul altceva.

| Kassandra1408 a răspuns:

Iti recomand sa mergi la riuf, targul de facultati adresat elevilor - eu plec in Anglia la criminologie dar au venit si facultati din Fr, Elvetia, Germania, Danemarca. Acolo poti gasi un profil ca re ti se potriveste.