Eu în generală am făcut franceză iar la liceu m-au întrebat dacă vreau să continui cu franceza sau să o iau de la zero cu germana. Am ales germana.
Sigur o să fie ca la noi. Clasa se împarte în două grupuri, ăia care fac germană se duc într-o sală iar ăia cu franceza în alta.
Acuma depinde de liceu, eu de exemplu am facut germana in generala, iar la liceu mai mult de jumatate din clasa face franceza, eu si cu inca 6 din clasa facem germana, impreuna cu alti elevi de la alte profiluri, astfel constituim o clasa de germana. Deci, cand ceilalti fac franceza, noi facem germana.Insa,ti-am spus, totul depinde de scoala.Am colegi care s-au dus la diferite scoli, au facut germana si acum fac franceza, deoarece toata clasa a facut franceza.Depinde si in ce clasa nimeresi de asemeni.Succes!
Hello!
Cei care nu au facut franceza vor alege germana pentru elevii au de ales intre franceza si germana.
Ceau! Ceau!
Nu iti sp eu cum ii eu in generala am facut franceza... si multi au facut germana... si cand am fost in clasa a 9 o trebuit sa alegem ori una ori alta ..nu te vor obiga sa faci franceza sau germana tu va trebui sa alegi ( funda :*?)
ADYTZA_2094 nu e adevarat.In mod normal acel liceu ar trebuie sa aiba si o clasa de limba germana daca nu cauta si tu un liceu care sa aiba limba germana. Funda?
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: