Am luat 9. 75, ma asteptam la mai mult, au fost diferente mari intre nota primului corector si celui de-al doilea si nu stiu ce am gresit. Totusi nu am facut contestatie pentru ca e o nota destul de buna si sunt destul de multumita.Maine avem la matematica si apoi terminam in sfarsit.
Succes si tie!
Buna!
Eu am luat 10. Mi s-a parut usor. Unele exercitii de la gramatica au fost chiar banale, fata de altele pe care le lucrasem in clasa. Si la literatura mi-a parut rau ca am invatat de geaba toate comentariile la genurile studiate. Ehh .
Maine nu stiu ce ma fac pentru ca nu prea le am cu matematica
Baftaa! :*
Felicitari
din cate am auzit eu se spune ca a fost destul de greu
nu stiu ce sa spun
le modifica astia de azi pe maine
pana la anul` se va modifica iar
oricum scoala din romania e varza in adevaratul sens al cuvantului
imi pare rau ca spun asta dar asta e adevarul.
Cum a zis si @deiu...Compunerea de la subiectul 2 a fost cam handicapata Si eu am invatat toate genurile...Am luat 9, 50. A fost usor chiar
La matematica...
Am noroc daca iau 8
Bafta tuturor!
Si... Felicitari pentru nota
La romana am luat 10.nu a fost greu, a fost chiar usor.prea usor.noua ne-a zis profa sa invatam toate genurile.noi am invatat basmul, balada, nuvela, schita, fabula.ca dupa aia eu sa ne deie din aparatu de fotografiat))aiurea.mda mai bine ca a fost usor.
multumim.succes si tie maine
Eu am luat 9. 80 si mi s-a parut destul de usor subiectul. poezia a fost tampita dar asta e.
si succes si tie maine :*
Eu am luat 10...nu mi s-a parut deloc greu.
Dar am invatat prea multe definitii si comentarii ca sa primim asemenea banalitate, in fine.
Succes si tie pe maine!
alexcatalin13 întreabă: