Daca nu mai vrei sa faci a 10 - a, ramai cu diploma de 8 clase, si nu se intampla nimic, numai ca vei ramane un boschetar pe strazi, cersind, sau vei lucra ca gunoier, dar si gunoier cred ca iti trebuie min 10 clase. Nu ma lua in rau, pentru ca asta e realitatea, in ziua de astazi greu sa mai castiga un banut.
Buna asa cum zice si InUtZaa nu se intampla nimic dar daca nu faci liceul nu vei putea castiga mai mult de 1000 ron si asta fara sa faci manarii si restul.
Adica te vei incadra la salariul minim pentru necalificati si needucati., deci mai multi bani vei face pe servicii, ospatarit, bucatarit, pizzer, carator, gunoier, etc, decat pe altele.
Nu stiu ce sa-ti raspund. 10 clase sunt obligatorii. Pe langa diploma de 10 clase pe care o iei numai in momentul in care termini a 10 a, cred ca e oarecum ilegal sa nu te mai duci la scoala. Pentru 10 clase sunt obligatorii! Te obliga statul sa le faci. Ma gandesc ca probabil exista niste sanctiuni sau amenzi in prima faza. Cred ca un parinte ar putea sa fie si decazut din drepturile parintesti daca nu isi trimite copilul sa faca 10 clase.
N-ar trebui sa te intereseze raspunsul la intrebarea asta pentru ca nu ar trebui sa iti pui intrebarea asta. Du-te la scoala! Altfel o sa mulgi vaca.
Nu primesti diploma de 10 clase, deci facultate X, angajare grea. In concluzie nu e greu sa faci 10 clase, si sa te angajezi muncitor necalificat pentru un venit .
djdidjdj întreabă:
SoriSorinHtRC întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anaadiaconu întreabă: