Focuseaza-te pe ce e cu adevarat important - engleza cit mai bine, daca ai ocazia si de germana sau rusa/chineza, si mai bine. Economie, AI, dar la fel... la liceu se presupune ca esti destul de matura ca sa iti dai seama in ce hal de jalnic e invatamintul nostru si cate chestii extraordinare poti invata pe cont propriu.
Da,așa este.Sunt în clasa a 10 a, la liceu fac doar engleză și franceză, dar am învățat singură italiană și acum fac lecții de spaniolă.Mie îmi place foarte mult anatomia, iar în viitor aș vrea să fac ceva cu ea.
Cu anatomia de una singura nu faci nimic. AI, AI, AI! Gindeste-te ca deja AI-ul e mai bun decat cei mai buni oncologi la citirea unui CT si diagnoza pe baza lui. La capitolul reflexologie/kineto, aici inca e loc de oameni si o sa fie multa vreme. Sau pe zona de nutritie/fitness/personal training.
Îți spun din experiența fiindcă eu am terminat 12 clase la liceu, nu profesionala, nu te poate obliga absolut nimeni să fii de 10 pe linie, rămâne alegerea ta daca vrei sau nu să fii de 10, scoală are si ea importanta ei,dar oricum
foarte foarte puține chestii ce le înveți la liceu,o să îți folosească în viața după ce ai terminat liceul,si după liceu o sa ramai cu extrem de putina informație care să îți fie folositoare in viata de zi cu zi,cel mai bine este sa inveți bine, dar să îți faci și timp pentru a-ți cauta o pasiune sau un țel, daca ti-ai găsit pasiunea în viața, sau un țel pentru care sa merite cu adevărat să lupți, felicitări ești printre putini norocoși, nu îți mai rămâne decât să muncești din greu la acel țel sau pasiune, spor la invățat!
Ai perfecta dreptate,scoala in tara asta este la un nivel jos de tot,și cu foarte mici excepții, nu prea sunt materii care să îți folosească după ce ai terminat liceul, cum ar fi educație sexuală, financiara, și ore de psihologie, sau de logica, eu nu înțeleg de ce nu se învață astfel de materii in țara noastră
Atunci poți fii de 10 la biologie, daca tot îți place anatomia
Tu inveti pentru tine, pentru cultura ta generala iar notele raman pe foaia matricola.
O sa sune foarte aiurea ca un profesor spune asta, dar notele din liceu sunt aproape irelevante in viata. Daca o ti doar in 4, 5 si 6, asta arata ca nu esti prea constincios, dar intre o medie de 9.20 si una de 9.90 nu e nici o diferenta.
Sincer, daca ai vreo pasiune in afara scolii, mai curant te-ar ajuta sa te concentrezi pe aia.
Ei, nu intelegi. Tara te vrea prost, asta e ideea. Au nevoie de indivizi usor de manipulat, nu de mase educate care ar putea incepe sa rastoarne intreg sistemul.,.
Notele din liceu nu reflectă valoarea ta. Dacă vrei ceva utile, ia permisul, învață o limbă străină care să nu fie engleză
anonim_4396 întreabă: