| abc a întrebat:

În urmă cu o săptămână sau două am întrebat unde pot găsi un impresar literar şi mi-a răspuns Bulă că la edituri, dar editurile din România nu lucrează cu impresari şi nici nu există impresari literari în România. Vreau să ştiu de ce mi-a răspuns Bulă când eu am întrebat ceva serios, de maximă importanţă pentru mine?
Mulţumesc anticipat pentru răspuns.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Intr-adevar, impresar (in adevaratul sens al cuvantului) nu este in Romania, cel putin nu am cunostinta. De acea te-am indrumat spre editurile de carte. In Cluj sunt asemenea edituri, dar de obicei fiecare se ocupa de o ramura / tematica.
Trebuie sa te adresez la o editura care se ocupa cu tematica cartii tale.

3 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Pentru ce iti trebuie un impresar? Eu am multi prieteni care si-au scos carti fara impresari. Trimiti manuscrisul, daca este bun, editura il publica gratuit si primesti cota parte din vanzari. Daca nu e bun, platesti tiparirea si il poti scoate la orice tipografie.

daniela
| daniela a răspuns:

Am tot cautat pe net si tot ceea ce am gasit a fost ca Uniunea scriitorilor a scos in 2008 la concurs postul de director impresar literar... deci intreaba acolohttp://www.uniuneascriitorilor.ro/membrii.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

B