In primul rand, Spania merge din rau in mai rau... Cu asta vreau sa spun ca daca chiar te decizi sa mergi in Spania la lucru, va fi un serviciu temporar fiindca nu se mai fac angajari pe termen lung. Te-as sfatuii sa iti incepi facultatea, fiindca cu asta vei avea o baza oriunde vei merge. Dupa ce iti termini facultatea, si ai un post de munca, ai putea incerca sa iti creezi propia afacere. NU iti recomand sa mergi la lucru in Spania. Ti-am dat un sfat, dar este alegerea ta!
PS: o spun din propia experienta. Traiesc in Spania si situatia nu este roz. Nu e roz pentru romani, care putini au de lucru. Dar nu e roz nici pentru ei, ca fiind in propia lor tara, cauta prin gunoaie resturi de mancaruri.
Gandeste-te bine de 2 ori inainte sa dai un pas. Daca vrei sa iti faci o meserie, cred ca ar fi bine sa mergi si sa faci o facultate. Iar daca stai sa te gandesti, de munca o sa gasesti si mai incolo.
Iti spun eu, ca sunt aici in Spania de 7 ani, si lucrurile nu merg precum unse. Ca sa poti muncii trebuie sa stii cat de cat limba, si mai ales la un restaurant unde esti in contact cu clientii. Pe alta parte, nu stiu daca te v-a angaja fara acte, deoarece si eu caut de munca, si cam greu se gaseste pe aici. Acum depinde, daca esti foarte sigura ca o sa poti face ceva aici in Spania, si esti mai mult decat sigura ca o sa intri la munca, fa cum vrei, poti incerca. Dar in cazul in care lucrurile nu sunt sigure 100% atunci te sfatuiesc sa iti faci o facultate.
Sper ca ti-am fost de ajutor Fundita ?