Ei,normal ca va fi putin mai greu decat in clasa a6-a,avansezi. Dar stai linistita, nu sunt lucruri pe care nu le poti invata. Romana e usoara, la matematica daca inveti cateva formule te descurci ( daca aprofundezi te super-descurci , daca ma intelegi )
Chimia e ok, sunt cateva formule pe care daca le inveti acum o sa le folosesti pana intr-a12a. Fizica, ce sa spun, nu-mi place si nu mi-a placut, dar banuiesc ca daca o inveti ( lucru pe care eu nu prea l-am facut), o sa te descurci. Biologia e super usoara daca iti place, dar trebuie sa inveti.
Civica..nici aia nu mi-a placut, am invatat de la o ora al alta doar pentru nota, normal.
Deci, dupa cum vezi, totul se rezuma la verbul "a invata". Daca inveti e ok.
Multa bafta in noul an scolar iti urez!
La drc copile, treac a 12a, vine bacul si tu te plangi de clasa a 7a? Stai linistit, daca inveti nu ai de ce sa iti faci griji.
Clasa a 7-a e nici grea, nici usoara. Daca stii foarte bine anumite materii unde au olimpiada, de ce sa nu faci fata? La mate e mai greu, faci mai multe chestii la geometrie si algebra. Chimia e foarte frumoasa, numai sa o intelegi din prima.La fizica sunt bata, deci orice lectie la fizica mi se pare foarte grea. La bio e foarte frumos, nu o sa fie greu Stai linistita! daca inveti, n-ai de ce sa-ti fie frica
Si eu trec in clasa a 7 -a! Mor de frica! Ne-au zis si unii profesori ca este dificil! Si o fata care a terminat liceul mi-a zis ca aceasta clasa este cea mai grea din toate.
Nu e adevarat.Probabil ca fata aia spune asa doar ca sa te sperie sau pentru ca ea nu a invatat mai nimic si de asta i-a fost greu.Cat despre profesori, se poate sa va fi zis asa pentru a va speria si a pune burta pe carte.Nu-ti fa griji.
Stai calma, a 8-a e cea mai grea din gimnaziu.
Da, eu acum trec a 8-a, deci stiu, DA, e mai greu decat a 6-a, CLAR! Dar nu e extrem de greu, daca inveti si esti serios o sa fie floare la ureche
Si eu trec tot in a 7 si imi este frica. Uita-te si tu pe "http://www.temedematematica.com".Te vei descurca.Succes.