Nu merg la biserica dintr-un motiv: preotii sunt cei mai mari sarlatani, ei nu platesc impozite, iar de banii ce ii iau de la enoriasi nu ii intreaba nimieni nimic.Cred ca ar fi cea mai mare greseala a mea sa dau bani la preot intr-o duminica.Plus de asta ii mai vezi ce fac si nu ii trage nimeni la raspundere.Probabil se aduna toti si il sfatuiesc pe respectivul sa fie mai precaut. Exact asa se intampla si cu politicienii. Daca vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu o fac acasa. O vad si pe mama ca merge la biserica si din pensia ei de 350 de lei ii mai da si la nesatulu' de preot care cica face biserica.De cinci ani, la cate milioane de lei s-au adunat, nu a reusit sa termine biserica.Si se fac si donatii la biserica.Vai si amar de ea religie si de ea biserica.Cred ca daca ar mai veni Iisus pe pamant, la fel ar fi crucificat sau cine stie, acum cu tehnologia, ce I s-ar face.Asadar,credinta nu consta doar in mersul la biserica. Dumnezeu te asculta si te aude de oriunde.Bafta si sanatate!
Buna ziua, la urma urmei si popa este tot om, si ca orice om are si el greselile lui. In biserica el este preot, pastor, predicator (sau cum s-o numi pentru fiecare cult in parte), este legatura intre
noi si Divinitatea. In timpul slujbei religioase preotul se roga pentru ca greselile sau pacatele savarsite de catre el sa nu stea in calea mantuirii pacatelor noastre care au fost impartasite lui.
In vremurile aceste de mare ar trebui tot mai mult sa credem in iertarea pacatelor noastre. Nu sunt un fanatic religios dar cred in forta divina, cred in miracolele pe care zilnic le intalnesc in calea mea. Si medicii au salariile din donatiile noastre, la fel si functionarii publici ca doar din contributiile noastre isi primesc salariile. este o vorba Fa ce zice popa nu ce face el. Si el este tot om ca oricare dintre noi, savarseste si el greseli, dar el este si puntea de legatura intre noi si Divinitate in momentul in care intra in biserica, imbraca hainele de preot si savarseste Sfanta Liturghie. Pa
navarre întreabă: