Este vorba de amplificarea idiocratiei! 7 miliarde de oameni trebuie manipulate cu ceva! Acesta este una din "inventiile" in acest sens!
Meterologia, si cand am fost mic, a fost la fel: "capricioasa ca vremea". Diferenta este doar posibilitatea de comunicare rapida a codurilor colorate meteo! Si cu un jumat de secol inainte au existat aceeasi fenomene meteo si cam in aceeasi masura.
Exista totusi "mici" diferente de... educatie: cand m-am dus prima data la mare, am fost invatat si la hotel: sa nu facem plaja dintr-odata, fiindca ne arde soarele pielea. Sa facem treptat, prima zi 5-5 minute pe o parte si alta, a doua zi cate 10, a treia zi 15-15 minute samd. Acum? nimeni nu te invata acesta! Cumpara tu, prostule, uleiuri si creme scumpe, de firma, care te apara de arsura soarelui!
Produsele de tot felul trebuie vandute, prosti exista in lume, peste 5 miliarde, doar un pretext bun mai trebuia...
Si... functioneaza, din pacate! Nu numai cu "incalzirea globala", dar si cu GLOBALIZAREA intregii prostimi!
Cine crede ca incalzirea globala este o gluma proasta se inseala amarnic. Vom trai si vom vedea. Din pacate nu prea mai putem repara nimic. Natura ne plateste nesabuinta.
Asta chiar e un subiect serios...eu unul, chiar cred ca aceasta incalzire globala este cat se poate de serioasa si grava in acelasi timp...probabil se exagereaza putin si se amplifica "tragedia" fenomenului in sine, pentru a favoriza aparitia unor noi tehnologii. dar orisicum, nu cred ca e de glumit cu asa ceva...chiar daca generatia noastra poate nu va fi afectata atat de mult, dar avem datoria morala sa le asiguram copiilor, nepotilor nostri un trai intr-un mediu cat de cat normal, asa cum au facut si inaintasii nostri...