| SindyR a întrebat:

Inteleg ca oricine ar vrea sa devina expert TPU sau chiar userul anului, dar totusi nu credeti ca e putin cam prea de tot sa "cersesti" fundele la fiecare intrebare? Dupa parerea mea ar trebui sa il lasi pe membrul care a pus intrebare sa vada daca ai dreptate si daca il ajuti la ceva!

Răspuns Câştigător
| LoveÈℓa a răspuns:

Ai dreptate in totalitate.Eu am observat ca unii sunt interesati mai mult de funde, adica numele site-ului acesta este TPU adica toti pentru unu nu TPF adica toti pentru funde.Mie personal nici intrebarile care se termina cu,, Dau funda,, nu-mi plac. Parca ai mitui pe cineva spunand ca da-i funda.Recunosc ca si eu cand raspund la o intrebare as vrea sa primesc funda dar nu il zapacesc pe om la cap sa-mi dea funda.Asta este parerea mea.

| SindyR explică (pentru LoveÈℓa):

Chiar sunt de parere ca ai mare dreptate. Si sunt intru totul dedicata pe aceasta idee si eu de cand m-am iregistrat pe acest site. Cu ce te ajuta sa fii Expert TPU? Aici e vorba de ajutor reciproc.

11 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Numărul de răspunsuri câștigătoare nu este un criteriu pentru alegerea titlului de expert/userul anului.
Baftă!

| benny a răspuns:

laughing si tu faci parte din acest gen de useri

| SindyR explică (pentru benny):

Fiecare cu parerile lui, dar daca gasesti tu un raspuns de al meu in care cer funda eu imi sterg contul si plec definitiv de pe site. Eu fac asta doar ca sa ajut pe oameni. Cu ce ma ajuta daca la avatarul meu mai jos scrie Expert TPU sau Userul Anului? Asa ca nu invinovati pe nimeni daca nu ai dovezi. Oricum Bafta!

| benny a răspuns (pentru SindyR):

Bine sa zicem ca tine ca nu cersesti funda, dar ii incurajezi pe cei care cersesc funda si cauta prin istoricul tau ca sa te convingi

| SindyR explică (pentru benny):

Mi se pare corect ca sa dau funda la raspunsul care mi se pare cel mai corect. E adevarat asta. Nu am zis ca darea de funde e o crima, am zis doar sa nu mai preseze membrul pentru a primi o funda. La toate intrebarile pe care le-am pus am dat o funda raspunsului care mi s-a parut cel mai adecvat si care m-a ajutat. Bafta! Apropo: cauta in istoricul meu "incurajari" cum spui tu. A si incurajarile astea ar inseamna ca eu am scris la toti: "Cersiti fune". Oricum parerea ta e parerea ta si nu am ce sa zic si ce sa fac. Bafta!

| Klepto a răspuns:

Toamna se numara bobocii, pardon raspunsurile de calitate, nu fundele.Nu se alege dupa numarul de funde, sau parca asa stiam eu.Nu am vazut cersetori de funde ca utilizatori ai anului sau experti, este posibil sa ma insel ca gena de big brother/cleptoman din mine s-a cam redus.
Nu cred ca o sa inteleg vreodata ce este cu aceasta goana dupa funde, eh, inca un mister care n-o sa fie elucidat niciodata.
La cate funde oferite la intrebari postate de plictiseala/trolling s-au dat, chestia cu "daca ajuti pe cineva" pica din start.

| SindyR explică (pentru Klepto):

Nu vreau sa ma intelegi gresit nu am invanuit pe nimeni, atat mai putin pe cei care au castigat pe merit acele titluri, dar eu ma refeream la uni useri care dau un raspuns rapid si aproape inutil si la sfarsit spun "Funda?" aceia sunt oamenii problema in ceea ce zic eu. Tot respectul si mii de scuze celor care poate au ajuns departe pe propriile puteri si fara sa "cerseasca" funde daca am zis ceva de ei imi cer mii de scuze. Bafta!

| LoveCocktails a răspuns:

Clar.100% true laughing) si in plus ce funda sa dai cuiva care da copy paste de pe net?laughing

| mona a răspuns:

Ai mare dreptate, sunt total de acord cu tine

| Elsiane a răspuns:

Sunt de acord cu tine. Sunt mulți care fac așa, dar sunt și cei care pun întrebările uneori proști pentru că le dau fundă! Dar, decât să se facă o ceartă pe site, lasă-l cu mintea lui de prost și dă-i fundă.

Întrebări similare