Interesant si chiar imi da de gandit... oare toti care folosim Internetul suntem "666"? Ptiu, ptiu, ptiu!
Hai sa nu mai despicam firul in patru si sa vedem peste tot semne ale diavolului.Si papa de la Roma foloseste internetul, sa fim seriosi acum si sa nu ne dam mai catolici decat papa!
Si atunci, de ce-l folosesti?
Helloo! Evul Mediu s-a terminat de ceva timp!
Numai obscurantismul e infinit.
Interesant. am citit pe net cum ca vulpea (FOX) e animalul satanei fiindca asezand alfabetul intr-o anumita ordine. de la 0 la 9 incepand cu A0B1C2. infine tot asa. (am sa va las un link cu imaginea) la 6 pica literele FOX deci F=6 o=6 x=6 fox=666 http://www.disclose.tv/files/photos/4dea382d8266633L.jpg
Frate esti dus. Scuze ca sunt direct asa, dar esti dus, si esti dus bine, cum poti sa te gandesti ca diavolu are vreo legatura cu netu, asta daca o exista diavolu asta, in fine, vrei sa spui ca tot ce inseamna www malefic/diavolesc? Atunci de ce patriarhia romana are adresa de net? Sau de ce restul cultelor religioase se gasesc pe diferite adrese de net? Cred ca ar trebui sa mai iesi nitel din casa, sa iti oxigenezi bine creierul si apoi sa te debransezi de la reteaua de internet pe care o folosesti si sa intrii pe una divina/sfiintita... Think about it
Ardnaxur, da, stiu ca s-a terminat, asa deci, cu ce am mai gresit, il folosesc, dar oare am dreptate sau n-am?
666 este cifra mea pref si este si cifra mea norocoasa :->... pai nu stiu, problema ca daa numeri de mai multe ori alfabetul, a 666a litera este w
Nu. N-ai dreptate! Regrete eterne. Subscriu cu entuziasm la parerea lui Alexdop21.Pace!