| breeze a întrebat:

Intr-o compunere despre ce vreau sa ma fac in viata, la sfarsitu`acesteia pot pune un citat despre viata?"Viata este o o umbra, un biet actor care se impauneaza si se agita atat timp cat e pe scena si despre care, apoi, nu se mai aude nimic ". William Shacasapeare

10 răspunsuri:
| anad a răspuns:

De obicei un citat, un motto se pune la inceput si sintetizeaza ideea ce este cuprinsa in compunere. Tu vrei sa scrii despre aspiratiile reale privind cariera si parca nu s-ar potrivi o incheiere in care sa reiasa ca de fapt joci un rol pe o scena.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sigur ca da! Pune, mama draga!(la ora asta sunt mai sentimentala big grin)

| Vizitiul a răspuns:

Mie imi place mai mult cum suna: "Viata insusi e o lupta, nu conteaza de cate ori cazi, important e sa ai puterea sa te ridici de fiecare data si sa mergi inainte!"

| p1sycutza a răspuns:

Ai scris total gresit.se scrie William Shakespeare...si cred ca ar suna foarte bine acest citat ca sfarsit.cu conditia sa-l pui intre ghilimele si undeva la doua randuri sub compunere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o compunere sau eseu nu e indicat sa inchei cu un citat deoarece risca sa fie catalogat/a ca incomplet/a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti pune citatul si, apoi, poti continua cu inca doua randuri, o incheiere scurta, care sa vina si intr-o legatura cu citatul, preferabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei citatele se pun la inceputul unui eseu(compunere) si punandu'l la inceput poti incepe sa dezbati notiunea de viata pe baza acelui citathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau multe lucruri dar unele lucruri nu vreau dar trebuie.
eu vreau sa fac multe cu ar fi:sa-mi fac temele sa fac curat etc.
eu uneori nu vreau sa ma duc la scoala dar trebuie sa ma duc pentru a invata maimulte.
eu nu vreau sa-m fac curat in sifonier dar trebuie.

| breeze explică:

Imi cer scuze pentru greseala! Nu am observat-o

| breeze explică:

Atunci cu ce as putea sa inchei compunerea? multumesc!