În primul rand peștii nu se ineacaXDDD
Si un peste se poate ineca ex cu macare lucru rar intalnit dar totusi se poate. Sa consideram ca s-a inecat unul si 9 traiesc, in acvariu tot 10 pesti sunt pentru ca pe cel "inecat" nu l-a scos nimeni.
PE un balcon sunt 10 ciori, vine unu cu pusca si impusca 1 cioara, cati ciori raman pe balcon?
Tot 10 pentru ca pestii nu se pot ineca.dar daca ar reusi imposibilu ar mai ramane 9
Pai logic, tot 10 ca din cate stiu eu pestii nu se ineaca, nuuu?
dar matematic 9
Mai raman 10 pentru ca pestii nu se ineaca. Eipot nuri daca nu l-i se schimba apa.
Cum sa nu se inece?! Aveam si eu 3 pesti micuti pe care i-am lasat intr-un borcan si peste 3 ore s-au inecat...(moment de reculegere) Deci daca si pestii tai sunt rude cu ai mei...Nu mai ramane nici unul!
rasfoind pe aici, am ajuns la concluzia ca mai toata lumea raspundem fix si fara sa cercetam putin! Nu vreau sa se para ca ridic nasul mai sus decat a-i este locul, dar am sa va spun ca PESTELE SIGUR SE POATE INECA.Studiati catusi de putin acest fenomen si o sa vedeti ca e real. Culmea este ca se ineaca chiar cu apa.Ganditi-va ca exista sute de specii de pesti care respira aer atmosferic---deci tinuti doar in apa, fara posibilitatea de a se ridica la suprafata-sigur se vor ineca, ca si exemplu=somnul.Majoritatea pestilor primesc si sintetizeaza oxigenul din apa datorita branhiilor, oxigenul ajunge la branhii odata cu apa ce trece pe acolo- daca pestele va fi tinut nemiscat mai mult timp in apa-curentii nu vor mai conduce oxigen catre branhii si pestele se va ineca! Explicatiile pot continua multe rinduri, dar nu este cazul! Deci, intr-adevar se poate ineca!
LarisaStanciuu întreabă:
Amplifier întreabă:
Adyr0 întreabă:
munteanmaria întreabă: